ING Bank: Mesajul OFICIAL, ce Trebuie Sa Stie Toti Clientii din Romania

ING Bank intermediar

ING Bank transmite un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum pentru el are menirea de a veni ca un ajutor pentru noi toti. Mai exact, cei de la ING Bank le transmit romanilor din toata tara cum sa se protejeze cat mai eficient in fata unor noi atacuri cibernetice al carui singur scop este de a le scoate banii din conturi, si probabil ca unii oameni au cazut in plasa celor care le desfasoara.

ING Bank vorbeste mai jos despre problema castigurilor rapide care sunt promise de catre diverse persoane prin intermediul retelelor de socializare pentru a pacali oamenii sa isi cedeze datele personale. ING Bank spune ca de obicei aceste promisiuni de castiguri rapide incep cu o cerere de a transfera bani catre o alta persoana inainte de a avea sansa de a face sume mai mari de bani, iar aici este marea problema cu acest tip de inselatorie foarte periculoas.

ING Bank: Mesajul OFICIAL, ce Trebuie Sa Stie Toti Clientii din Romania

ING Bank ii avertizeaza pe clientii din Romania sa fie atenti si sa nu se transforme in carausi de bani pentru alte persoane necunoscute, iar asta pentru ca pot avea o sumedenie de alte probleme daca decis sa faca asta. Vorbim despre o atentionare pe care cei de la ING Bank au mai transmis-o si in trecut pentru clientii din toata Romania, iar faptul ca ea vine chiar inainte de Craciun n-ar trebui sa mire pe cineva, daca ne gandim la cat de serioasa e problema.


ING Bank a derulat la un moment dat inclusiv o campanie cu autoritatile pentru a ii invata pe romani cum sa se fereasca din a fi transformati in carausi de bani, ceva ce este ilegal in Romania in momentul de fata. Pentrua  fi siguri ca nu se intampla acest lucru, ING Bank ne recomanda sa ne uitam cu foarte mare atentie la mesajele de acest gen care ne sunt trimise indiferent de mediul in care vin, asa ca e bine sa fiti mereu extrem de vigilenti.

ING Bank are deasemenea pe website-ul sau si alte sfaturi importante despre care ar trebui sa stie oricine, banca incercand sa ne avertizeze in legatura cu atacurile de tip phishing, dar si multe alte probleme extrem de serioase.