iPhone 14 se Schimba RADICAL, ce Modificari va face Apple

iPhone 14 Schimba RADICAL Modificari Apple

iPhone 14 va veni cu schimbari radicale pentru clientii Apple din intreaga lume, iar asta pentru ca noul model de telefon ar urma sa aiba in sfarsit ceea ce cereau foarte multi dintre fani de foarte multa vreme de la americani, iar asta ar putea fi o veste excelenta.

iPhone 14 ar putea fi lasant de catre Apple cu un ecran care nu mai are decupaj pentru Face ID, in schimb camera frontala ar urma sa fie vizibila doar printr-o taietura simpla, precum in imaginea de mai sus, iar doar modelele Pro ale seriei vor beneficia de modificari.

iPhone 14 fara decupaj pentru Face ID ar trebui sa aiba Touch ID reintegrat de catre Apple, insa nu se stie daca vorbim despre un cititor de amprente intgrat in ecran, sau in butonul lateral, desi sansele sunt mai mari ca el sa ajunga sub ecran, unde e mai usor de folosit.

iPhone 14 ar putea fi o serie in care toate modelele ar putea avea ecrane fara Face ID, dar totul depinde de capacitatea celor de la Samsung si LG de a furniza suficient de multe ecrane pentru toate modelele de telefoane pe care Apple va dori sa le produca.

iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max ar trebui sa aiba in mod sigur implementat un ecran de acest gen, dar cel mai probabil vom vedea intreaga serie schimbata de catre Apple pentru a oferi ceva mai multa uniformitate pentru telefoanele pe care le vinde.