ING Bank: Avertizarea Noua care Vizeaza Clientii, ce Nu Trebuie Ignorat

ING Bank Avertizarea Noua Vizeaza Clientii Trebuie Ignorat

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar mare de clienti activi in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei vine o avertizare pe care nu ar trebui sa o ignore in vreo forma, sau alta. Mai exact, cei de la ING Bank sunt vizati de o avertizare generate de o noua campanie de tip phishing care este in plina desfasurare in momentul de fata, aceasta vizand platforma Home’Bank a bancii, deci toti clientii trebuie sa fie extrem de vigilenti.

ING Bank a transmis de-a lungul timpului o varietate de avertismente in legatura cu problemele care exista din cauza atacurilor de tip phishing, astfel ca tot ceea ce vedem acum nu este vreo surpriza majora. Totusi, trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla pentru ca daca avem conturi la ING Bank, trebuie sa ne protejam banii pentru a nu risca sa ii cedam hackerilor.

ING Bank: Avertizarea Noua care Vizeaza Clientii, ce Nu Trebuie Ignorat

ING Bank Avertizarea Noua Vizeaza Clientii Trebuie Ignorat problema

ING Bank are clientii vizati in aceasta campanie de tip phishing cu un mesaj privind actualizarea datelor personale care le-ar fi fost cerute de catre banca, desi e clar ca acest lucru nu s-a intamplat. Hackerii profita de faptul ca bancile din Romania cauta sa le actualizeze datele clientilor ina ceasta perioada, iar mesajul pe care il puteti vedea mai sus le spune clientilor ING Bank ca trebuie sa isi furnizeze informatiile pana la o anumita data, fara a se spune totusi ce se va intampla daca nu fac asta.

ING Bank nu emite cereri de acest gen prin email pentru clientii sai, chiar daca pe website-ul bancii exista informatii cu privire la o cerere de acest gen in momentul de fata, dar ele se fac de obicei fata in fata, in sedii. Niciodata nu ar trebui sa dati curs cererilor de acest gen, iar asta pentru ca ele sunt menite doar pentru a va covinge sa intrati pe un website malitios, in general clona a celui real al bancii, pentru a va ceda datele personale, lucru care trebuie evitat.

ING Bank va continua sa le trimita clientilor atentionari cu privire la aceste probleme, insa e important si ca oamenii sa reuseasca sa le depisteze din timp pentru a fi siguri ca nu sunt pacaliti.