Carrefour: Important Anunt OFICIAL care Vizeaza Toti Clientii Romani

Carrefour Important Anunt OFICIAL Vizeaza Clientii Romani

Carrefour are o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece a decis sa le transmita oamenilor ceva care trebuie sa fie in atentia lor, iar asta deoarece de Revelion 2022 are un program spceial in toata tara. Avand in vedere ca si de Craciun cei de la Carrefour au avut un program special pentru clientii din Romania, era de asteptat ca acelasi lucru sa se intample inclusiv in cazul Revelionului 2022.

Carrefour spune ca maine, 31 decembrie 2021, magazinele din toata tara vor avea program redus, doar pana la ora 18:00, deci se vor inchide cu o ora mai devreme decat in cazul Ajunului Craciunului, atunci cand au fost deschise pana la ora 19:00. In ziua de 1 ianuarie 2022 magazinele Carrefour din Romania vor fi inchise in toata tara, ceva ce se intampla in fiecare an pentru ca angajatii lantului de hypermarket-uri au nevoie de o zi libera dupa petrecerea de Revelion 2022.

Carrefour: Important Anunt OFICIAL care Vizeaza Toti Clientii Romani

Carrefour va reveni la normal cu programul magazinelor sale chiar din data de 2 ianuarie, ceva ce se intampla inclusiv la alte lanturi de hypermarket-uri si supermarket-uri, insa nu la toate, unele avand locatiile inchise inclusiv in ziua aceasta. Daca va uitati in sectiunea din website-ul Carrefour in care sunt listate toate hypermarket-urile din Romania, 333 la numar, veti gasi programul defalcat pentru fiecare locatie in parte, asa cum este si normal.

Carrefour nu va extinde programul locatiilor sale in niciuna dintre zone, asa ca nu va ganditi ca s-ar putea intampla acest lucru, deci e bine sa mergeti la cumparaturi pana cand se vor inclode magazinele in cursul zilei de maine. In ziua de 2 ianuarie 2022 cei de la Carrefour isi vor deschide magazinele incepand cu ora 08:00, deci veti putea face cumparaturi pentru a va continua distractia inclusiv in aceasta a doua zi de weekend.

Carrefour are in aceasta perioada si o serie de promotii speciale pentru unele produse pe care le vinde in cadrul magazinelor sale, asa ca veti putea profita de oferte pentru a cumpara tot ceea ce v-ar putea interesa acum.