WhatsApp: 3 Trucuri SECRETE Despre care NU Stiu Milioane de Oameni

WhatsApp 3 Trucuri SECRETE NU Stiu Milioane Oameni

WhatsApp are foarte multe functii implementate pentru utilizatorii din intreaga lume de catre compania americana, iar asta in ideea de a le oferi oamenilor o experienta cat mai buna cand vine vorba despre utilizarea platformei. Exista totusi si unele functii ascunse in mod obisnuit de catre utilizatori, iar acestea sunt destul de greu de descoperit, astfel ca nu toata lumea stie despre existenta lor, chiar daca unele dintre ele pot fi extrem de utile pentru comunicarile zilnice.

WhatsApp este disponibila in momentul de fata nu doar pentru telefoane si PC-uri, ci inclusiv intr-o versiune accesaibila printr-un website, iar pentru a extinde functionalitatea acesteia pot fi folosite diverse extensii. Prima dintre ele se numeste WaToolKit, iar cu ajutorul sau putem activa notificarile in fundal pentru versiunea web a WhatsApp, astfel incat vom avea afisate mesajele noi chiar in momentul in care intram in platforma companiei americane.

WhatsApp: 3 Trucuri SECRETE Despre care NU Stiu Milioane de Oameni

WhatsApp 3 Trucuri SECRETE NU Stiu Milioane Oameni intimitate

WhatsApp poate avea imbunatatita securitatea generala multumita extensiei Privacy Extension for WhatsApp Web, aceasta intarind siguranta datelor care sunt primite, sau transmise, prin intermediul platformei. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, vorbim despre o varietate de setari pe care le putem face pentru a ne asigura ca datele noastre raman in PC-uri si nu ajung pe cine stie unde, deci putem elimina intr-o anumita masura nesiguranta din jurul problemelor de securitate pe care le are platforma.

WhatsApp 3 Trucuri SECRETE NU Stiu Milioane Oameni ascundere

WhatsApp are in final o a treia extensie cu denumirea Wa Web Plus, iar aceasta ofera o varietate de trucuri pe care le putem activa si folosi pentru a potenta functionalitatea pe care o ofera WhatsApp Web. De la ascunderea numelor contactelor sau a denumirilor mesajelor, si pana la vizualizarea statusurilor in mod secret, sau ascunderea indicatorului privind scrierea de mesaje, aceasta extensie este extrem de interesanta si ne ofera multe beneficii grozave.

WhatsApp nu sustine extensiile de acest gen, si este important sa stiti acest lucru, in anumite cazuri conturile oamenilor putand fi dezactivate daca sunt folosite aceste extensii pentru browsere in utilizarea obisnuita.