DACIA Duster UIMESTE, Anuntul cu Vesti Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster UIMESTE Anuntul Vesti Grozave Noul SUV

DACIA Duster uimeste din multe puncte de vedere, masina fabricata in Romania fiind una versatila care poate sa faca fata multor provocari, si totul la un pret de vanzare care este cu mult sub cele ale altor SUV-uri vandute acum in Europa. DACIA Duster este o masina atat de versatila si populara in Europa, incat in 2021 s-a plasat pe locul 5 in topul celor mai bine vandute SUV-uri din Europa in perioada ianuarie – noiembrie 2021.

DACIA Duster a inregistrat in aceasta perioada din 2021 vanzari de 129.196 de exemplare, cu 3% in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, diferenta parand sa fie una mica, dar este totusi vorba despre mii de masini in plus vandute anul acesta. Ca DACIA Duster este un SUV popular nu ar trebui sa fie vreo surpriza pentru cineva, iar asta pentru ca vorbim despre o masina suficient de versatila incat sa fie in atentia tuturor oamenilor.

DACIA Duster UIMESTE, Anuntul cu Vesti Grozave pentru Noul SUV

DACIA Duster are vanzari surprinzator de bune si in conditiile in care abia in toamna a fost lansat un model facelift, dar chiar si asa, vorbim despre o masina facuta pe o platforma veche, care are multe dotari depasite din multe puncte de vedere. Pretul este cel care convinge foarte multi oameni sa se uite la DACIA Duster cu mai mult interes decat in mod normal la un SUV, pretul sau de vanzare fiind in mai toate cazurile sub cel al concurentei.

DACIA Duster a fost totusi depasit in vanzari in Europa de catre Peugeot 2008, Volkswagen T-Roc, Renault Captur si Hyundai Tucson, toate masini care ofera mult mai multe dotari si mai multa tehnologie, dar desigur ca la preturi mai mari. Diferentele de pret au mentinut DACIA Duster totusi in top, iar in 2021 e foarte posibil ca lucrurile sa fie la fel, iar asta pentru ca DACIA nu intentioneaza sa scumpeasca prea mult SUV-ul sau foarte popular.

DACIA Duster va avea parte abia in 2023, sau 2024, parte de modificari mai importante in ceea ce priveste dotarile si platforma, astfel ca pana atunci nu sunt asteptate alte modificari majore pentru acest model de masina.