ING Bank: Ce Trebuie sa Stie Clientii, AVERTIZAREA Oficiala Emisa

ING Bank Trebuie Stie Clientii Avertizarea Oficiala Emisa

ING Bank transmite o noua avertizare foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le spuna oamenilor ceva foarte serios care trebuie avut in vedere de catre oricine. Mai exact, cei de la ING Bank le vorbesc romanilor despre problema fraudelor online, una care poate lasa foarte multe persoane fara destui bani in conturi, ceva ce desigur ca nimeni nu isi doreste in momentul de fata, dar cev care este cat se poate de real.

ING Bank le spune clientilor sa fie extrem de vigilenti atunci cand afla despre asa-zis “oferte bomba”, sau “oferte la un pret de nerefuzat”, ori “preturi de nerefuzat” prezentate in asa-zise promotii. Vorbim despre inselatorii care de obicei sunt distribuite prin email-uri, SMS-uri, sau pe retelele de socializare, adica metodele clasice de distributie a unor inselatorii de acest gen, asa ca de aceea trebuie vigilenta din partea oamenilor, in special in aceasta perioada.

ING Bank: Ce Trebuie sa Stie Clientii, Avertizarea Oficiala Emisa

ING Bank spune ca atunci cand o oferta pare prea buna pentru a fi adevarata, atunci cel mai probabil fix asta e situatia, si ca trebuie sa ne uitam cu mare atentie la datele prezentate, pentru a nu fi inselati. Oferirea datelor personale, sau ale cardurilor, nu ar trebui sa fie vreodata o optiune pentru a beneficia de asa-zise promotii, sau reduceri, pe care oricine ni le prezinta, iar cand vi se face o asemenea “oferta”, ar trebui sa o ignorati pentru ca este o pacaleala.

ING Bank spune deasemenea ca trebuie sa alegem intotdeauna metode de plata sigure, utilizand cardurile de credit pentru tranzactii, iar asta pentru ca asa cresc sansele de a ne recupera banii in cazul unui furt. Ignorarea mesajelor care sunt scrise incorect din punct de vedere gramatical este deasemenea ceva ce trebuie tinut minte, la fel ca si verificarea datelor companiei din spatele unui magazin online, pentru a fi siguri ca nu vom deveni victima lui.

ING Bank vorbeste in final si despre “ofertele de creditare de nerefuzat”, care ar trebui ignorate intotdeauna daca ne sunt transmise prin orice fel de metode, iar daca devenim victima unei asemenea inselatorii, ar trebui sa anuntam imediat autoritatile si banca.