DIGI RCS & RDS: Ce Primesc GRATUIT Clientii doar pana la Final de 2021

DIGI RCS & RDS Primesc GRATUIT Clientii Final 2021

DIGI RCS & RDS inca mai ofera pentru milioane de clienti din toata Romania in mod gratuit ceva de care oricare dintre ei poate beneficia, insa doar pentru orele ramase din ziua de astrazi, si ziua de maine. Vorbim despre promotia speciala pentru HBO MAXPAK pe care DIGI RCS & RDS a gandit-o pentru clientii din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care sunt dornici sa profite in aceasta perioada de un pret special pentru extraoptiuni.

DIGI RCS & RDS a lansat aceasta campanie in cursul lunii decembrie, deci vorbim despre ceva care este disponibil de nu foarte mult timp pentru oricare dintre clientii sai, sau oricare dintre romani. Ca parte a acestei campanii speciale pe care DIGI RCS & RDS o desfasoara, clientii care decid sa profite de ea au ocazia de a se bucura de 2 luni de gratuitate pentru un abonament contractat pe 2 ani de zile pentru a vedea canalele care fac parte din extraoptiune.

DIGI RCS & RDS: Ce Primesc GRATUIT Clientii doar pana la Final de 2021

DIGI RCS & RDS ofera ca parte a acestei extraoptiuni, care costa 15 LEI lunar, posibilitatea de a vedea canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, impreuna cu versiunile HD ale acestor canale. Mai mult decat atat, extraoptiunea ofera acces inclusiv la platforma HBO Go pe care compania HBO o are pentru clientii din intreaga lume, iar cei de la DIGI RCS & RDS ofera 2 luni de gratuitate daca activati extraoptiunea pentru o perioada contractuala de 2 ani de zile.

DIGI RCS & RDS aplica gratuitatea de 2 luni de zile in mod segmentat pe toata durata de desfasurare a contractului, astfel ca nu veti beneficia de 2 luni de gratuitate chiar de la inceput. Aceasta masura e aplicata in general de catre cei de la DIGI RCS & RDS pentru diversele extraoptiuni si promotii pe care le desfasoara, astfel ca nu vorbim neaparat despre ceva nou, ci doar despre continuarea promotiilor pe care compania le-a lansat pana in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS mai are si alte promotii disponibile pentru clienti, ele fiind in principal disponibile pentru abonamentele de telefonie mobila, dar iata ca mai exista si cate ceva separat.