Lionel Messi Testat POZITIV la COVID-19, Anuntul Facut de PSG

Lionel Messi Testat POZITIV COVID-19 Anuntul Facut PSG

Lione Messi a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cel mai important jucator din lotul echipei Paris Saint Germin urmand a rata partida impotriva echipei Vannes, care va avea loc in weekend. Odata cu reunirea echipelor de fotbal de dupa minivacanta de sarbatori ,incep sa apara si primele cazuri de confirmare cu COVID-19 la marile echipe. Astfel clubul Paris Saint-Germain a anuntat pe site-ul sau ca mai multi jucatori au fost confirmati cu COVID-19, printre acestia se numara si Lionel Mess ,castigatorul balonului de aur din 2021.

Lionel Messi si-a petrecut vacanta in tara sa natala, iar la intoarcerea la clubul PSG a fost testat cu rezultat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a profitat din plin de vacanta de iarna a fotbalului francez si alaturi de sotia sa au participat la un concert din tara sa natala, Argemtina, unde cel mai probabil s-a si infectat.

Astazi conducerea clubului a declarat ca jucatorul se va autoizola, pe langa Mesi, au aparut si celelalte nume infectate cu COVID-19 si anume:Sergio Rico, Juan Bernat, Neymar Jr. si Nathan Bitumazala.

Detinatorul Balonului de Aur va rata probabil si meciul din campionat cu Lyon, un derby al fotbalului francez, programat pe 9 ianuarie, ultimul meci jucat de Lionel Messi fiind cel cu Lorient scor 1-1 din 22 decembrie.

“Actualizarea medicală din această duminică, 2 ianuarie, îi privește pe Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico, Nathan Bitumazala și Neymar Jr. Cei 4 jucători care au fost testați pozitiv pentru Covid-19 sunt Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala. În prezent, aceștia se află în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător. Neymar JR își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical și de performanță al Paris Saint-Germain. Revenirea lui la antrenament este încă de așteptat să fie în aproximativ 3 săptămâni.”

Dintre ceilalti 3 jucatori confirmati cu COVID-19, doar Neymar Jr. era o piesa mai importanta din angrenajul echipei. La primul antrenament al echipei si.au facut aparitia printre altii si Kylian Mbappe, Marco Veratti, Keylor Navas sau Kimpembe. Acestia au reluat pregatirea pentru meciul din cupa cu amatorii de la Vannes (divizia 4) din 16 imile Cupei Frantei.

Incepand de luni, guvernul francez va introduce noi reguli de izolare care prevad ca persoanele care sunt testate pozitiv si sunt vaccinate trebuie sa se izoleze doar 7 zile in loc de 10.

Editor M.D.