Netflix Schimba Strategia cu Noutati Majore pentru Abonatii din Toata Lumea

netflix evenimente sportive

Netflix schimba strategia privind filmele, serialele, documentarele care vor fi disponibile in cadrul platformei sale, iar totul in ideea de a le oferi oamenilor mai mult continut grozav pe care sa-l urmareasca oricand.

In aceasta idee, cei de la Netflix se vor concentra mai serios pe evenimentele sportive care vor fi disponibile in cadrul platformei, si vor cauta sa cumpere drepturile pentru a face mai multe transmisiuni live pentru evenimente sportive cu impact global.

Netflix a dat de inteles anul trecut ca in 2022 ar putea fi interesata sa cumpere drepturile de difuzare pentru cursele din Formula 1, insa vrea sa mearga mai departe de atat cu planurile sale.

Netflix ar vrea sa transmita si alte tipuri de evenimente sportive care au audienta globala, iar asta pentru ca are peste 200 de milioane de abonati in toata lumea, si exista destule tipuri de evenimente sportive care sunt interesante pentru extrem de multi oameni.

Netflix ar putea incepe intai cu evenimente sportive care au o localizare geografica redusa, adica meciuri din NBA, NFL, iar asta pentru ca in SUA exista destui oameni dispusi sa le vada si sa plateasca in plus pentru ele.

In afara SUA lucrurile sunt ceva mai complicate, iar asta pentru ca exista multiple evenimente sportive in tarile in care Netflix isi desfasoara activitatea, iar licentierea transmisiunilor live pentru fiecare devine mult mai complicata, dar planul e sa se ofere diversitate cat mai multa.

Netflix va fi obligata in Rusia sa transmita cateva posturi de televiziune pentru abonatii sai de acolo, si e foarte posibil sa faca acest lucru la nivel global daca local va avea succes cu ceea ce este obligata sa faca.

Desigur ca nimeni nu stie exact cand ar putea oferi Netflix transmisiuni live cu diverse evenimente sportive, sau cand, ori daca, va transmite canale de televiziune, dar trend-ul cam spre asta merge pentru ca si alte platforme de streaming fac acelasi lucru.

Netflix mai are si alte planuri pentru a diversifica tipurile de continut pe care le ofera pentru clientii din toata lumea, iar desigur ca totul este in marele nostru beneficiu, pana la urma.