Gigi Becali: Anuntul de Ultim Moment privind Valul 5, Decizia pentru Romania

Gigi Becali, cunoscutul patron al echipei de fotbal FCSB, a vorbit intr-un recent interviu despre o decizie extrem de importanta luata cu privire la valul 5 pentru Romania, el oferindu-si ajutorul pentru autoritati in vederea producerii unor antivirale pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID.

Gigi Becali s-a oferit sa produca Ivermectina si Arbidol, doua medicamente controversate, primul pentru ca e folosit la tratarea parazitilor intestinali si nu e recomandat in UE pentru tratarea COVID, iar al doilea pentru ca nu este autorizat pentru folosire in UE, si nu si-ar fi dovedit eficienta in tratarea pacientilor infectati cu COVID.

“I-am spus, domnule, daca nu o sa aveti antivirale, spuneti valul 5, valul 5, daca nu o sa aveti antivirale o sa fie o problema. I-am spus, dupa opinia mea, si experienta pe care o am, Ivermectina este miraculos, un medicament miraculos, si in toata lumea se foloseste.

Toate tarile care folosesc Ivermectina nu mai au treaba cu pandemia. I-am spus asta, i-am spus ca daca are nevoie, eu am deja, deja am cumparat utilajele, adica masinariile astea de facut medicamente.

Ai la orice ora cand apeleaza la mine, pot sa fabric 10.000 de pastile pe ora, si Ivermectina si Arbidol. A zis ca domne, ca, nu stiu ce, ca daca va fi, ca daca o sa fac, ca daca o sa dea, dar nu l-am mai deranjat.

I-am zis, domle daca o sa fie nevoie, i-am zis parerea mea, ca daca nu o sa aveti antivirale, daca n-are omul in farmacie antiviral, e o problema. Pentru ca omul, a zis el, ca cica sa nu folositi antibiotice. Da! Dar sa folosim antivirale, dar spune care antiviral este in farmacie.

Stai sa vedem. Eu am zis ca nu. Eu am zis ca nu. Ei zic ca da, eu zic ca nu. Eu zic ceea ce zic Sfintii Parinti, stiti cum zic eu. Sfintii Parinti zic asa, ca in Vinerea Pastelui va rastigni Hristos odata cu el si virusul asta, adica cu alte cuvinte dupa Paste hai la revedere COVID, si am terminat cu el. A fost o vedenie a unei maici sfinte in Grecia, care marturiseste asta.”