WhatsApp: TRUCUL Important pe care Trebuie sa il Folosesti in Telefon

WhatsApp calitate poze clipuri video

WhatsApp are multe trucuri ascunse despre care foarte putina lume stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ele nu sunt usor de descoperit, chiar daca sunt extrem de utile pentru cei care au nevoie de ele. Astazi vorbim despre unul care iti poate face viata mult mai usoara, iar asta pentru ca multumita lui putem sa trimitem poze si clipuri video la calitatea lor originala inclusiv prin intermediul WhatsApp, ceva ce in mod normal nu este posibil, din pacate.

WhatsApp si-a gandit aplicatia intr-un asemenea mod incat clipurile video si pozele, de orice fel, care sunt trimise de catre oameni sa aiba o dimensiune redusa, deci implicit si calitatea acelui continut este redusa. WhatsApp comprima in mod normal fisierele media pe care noi el trimitem astfel incat sa nu consumam mult trafic de internet atunci cand expediem asemenea tipuri de fisiere catre alte persoane, insa din pacate asta inseamna si ca acel continut are o calitate foarte proasta.

WhatsApp te lasa sa modifici calitatea pozelor si clipurilor video

WhatsApp calitate poze clipuri video trimise

WhatsApp a implementat in meniul de setari al aplicatiei optiunea de a alege in ce fel este totusi trimis acest continut, deci putem sa alegem ca expedierea sa se faca la calitatea maxima a acestuia. Folosind aceasta optiune putem sa trimitem clipuri video, poze, sau imagini animate, la rezolutia la care au fost facute, fara a fi afectata in vreun fel calitatea, chiar daca acest lucru inseamna ca trimitem fisiere de dimensiuni mai mari prin WhatsApp, si ele ajung la interlocutori in acelasi fel.

WhatsApp ofera deasemenea posibilitatea de a reduce intotdeauna calitatea fisierelor media cand le trimitem, sau sa lasam aplicatia sa decida in mod automat daca face acest lucru, sau nu, in functie de fisier. Aici aplicatia WhatsApp decide singura daca va comprima fisierele mari, sau mici, inainte de trimitere pentru ca ele sa ocupe mai putin spatiu, insa in general nu le va comprima pe cele de mici dimensiuni pentru ca sunt suficient de mici incat sa nu conteze.

WhatsApp are in meniul sau de setari disponibile optiuni pentru modificarea calitatii fisierelor media pe care le trimitem, asa ca puteti merge acolo si puteti alege setarile dorite de catre voi.