Cristiano Ronaldo: Anuntul Surpriza privind PLECAREA de la Manchester United

Cristiano Ronaldo Anuntul Surpriza PLECAREA Manchester United

Cristiano Ronaldo,  castigator de 5 ori al trofeului Balonul de Aur, si unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din lume, in ciuda varstei pe care o are, isi va decide viitorul in functie de cine va fi viitorul conducator al clubului Manchester United.

Transferul lui la Manchester United a fost considerat o mega afacere pentru clubul englez, iar chiar daca Ronaldo s-a intors pe Old Trafford la 36 ani. Intoarcerea  lui s-a dovedit inspirata, Cristiano reusind sa marcheze de multe ori pentru formatia diavolilor rosii, fiind decisiv in unele partide.

Agentul lui Cristiano Ronaldo, renumitul impresar Jorge Mendes, omul care are o influenta majora in deciziile jucatorului, este de parere ca jucatorul este foarte fericit la Machester United: ”Cristiano Ronaldo este foarte fericit la Manchester United. El va continua mai puternic, asa cum a fost tot timpul in cariera. Va fi un sezon foarte bun pentru el,voi fi sigur de asta.

Manchester United se confrunta cu o criza legata de unitatea echipei, Cristiano Ronaldo fiind considerat drept cauza principala a problemei. Desi ajuns la 36 ani, starul portughez a avut parte de-a lungul timpului numai de laude. Cu toate ca si pe vremea cand juca la Rela Madrid a trecut  prin perioade proaste, nimeni nu a indraznit sa sugereze ca problema este la jucatorul portughez, golurile lui fiind foarte importante.

Impresarul lui Cristiano Ronaldo incearca sa-l  faca pe acesta sa ramana la Manchester United, dar se pare ca decizia jucatorului va fi luata in functie de cine va antrena clubul in perioada urmatoare. Astfel noul sef executiv al clubului va fi Richard Arnold care a fost promovat de la director de management al clubului la rolul de CEO.

Acum asteptam cu nerabdare ca Richard si echipa sa de conducere sa deschida o noua faza in evolutia clubului”, a spus co-presedintele clubului intr-o declaratie, acesta referindu-se probabil si o viitoare schimbare de antrenor. Odata cu mutarea aceasta, se pare ca se doreste inlocuirea  lui Ralf Rangnick, actualul antrenor, care nu reuseste sa gestioneze situatia din vestiarul echipei Manchester United. ”In prezent planul este ca antrenorul Rngnick sa-si paraseasaca rolul la sfarsitul sezonului ,dar sa ranana in interiorul clubului ca si consilier.

In trecut,Mauriccio Pochettino,Erik TenHag dar si Brendan Rogers au fost propusi pentru preluarea clubului dar se pare ca in decizia clubului  s-a tinut cont si de pozitia lui Cristiano Ronaldo.

Editor E.M.D.