DIGI Romania: Important Anunt OFICIAL privind Clientii la Debutul 2022

DIGI Romania Important Anunt OFICIAL Clientii Debutul 2022

DIGI Romania, una dintre cele mai mari si mai importante companii romanesti, este in centrul unui anunt oficial extrem de important al autoritatilor din Romania, iar asta pentru ca ele au dezvaluit ceea ce s-a intamplat in decembrie in lumea portarilor.

Cei de la ANCOM au dezvaluit cifrele cu privire la portarile inregistrate in Romania in luna decembrie, iar DIGI Romania s-a plasat din nou pe prima pozitie in ceea ce priveste clientii atrasi in retea.

DIGI Romania a atras in reteaua sa peste jumatate dintre portarile totale facute in tara noastra, fara a mai surprinde pe cineva, iar asta pentru ca situatia a stat la fel in fiecare alta luna a anului 2021, grupul fiind lider de foarte multa vreme.

114.409 portari au fost inregistrate in Romania in luna decembrie a anului 2021, iar aici vorbim atat despre numerele de telefonie mobila, cat si despre numerele de telefonie fixa, fiind si luna cu cele mai multe portari.

DIGI Romania: Important Anunt OFICIAL privind Clientii la Debutul 2022

DIGI Romania a atras in reteaua sa nu mai putin de 57,154 de portari pe partea de telefonie fixa si mobila, fiind lider in ambele segmente, cu aproape jumatate din totalul portarilor facute in Romania de catre toti operatorii de telecomunicatii.

Realizarea companiei este, din nou, una remarcabila, insa nu surprinzatoare daca ne gandim ca face asta de foarte multi ani deja, iar totul multumita preturilor mici pe care le are pentru serviciile pe care le ofera.

DIGI Romania a avut foarte multe oferte de portare pentru telefonie mobila, iar dupa cum se poate vedea foarte clar, foarte multi romani au profitat din plin de aceste oferte speciale, asa ca vestile sunt excelente pentru toata lumea.

Desigur ca si anul 2022 a inceput cu noi oferte grozave pe partea de telefonie mobila, ceea ce era de asteptat, daca ne gandim la faptul ca grupul vrea sa aiba deasemenea recorduri de portari in 2022.

DIGI Romania va continua sa le ofere romanilor oferte excelente pentru portare, preturile fiind cele care vor dicta cu siguranta felul in care se vor desfasura lucrurile pe piata portarilor din Romania in cursul urmatorului an de zile, ceva perfect normal.