WhatsApp: Modificarea SURPRIZA care va Genera Confuzie in Telefoane

WhatsApp liste difuzare creare grupuri noi

WhatsApp continua sa faca in secret schimbari importante pentru aplicatia folosita in telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vrea sa le ofere utilizatorilor mai mereu metode noi prin care sa ii foloseasca platforma.

In aceasta idee, cei de la WhatsApp intentioneaza sa modifice optiunile pentru a crea liste de difuzare, sau a trimite mesaje catre cele existente, insa si de a crea noi grupuri de conversatii.

WhatsApp afiseaza in momentul de fata in interfata principala pentru conversatii doua butoane care ne permit sa cream liste de difuzare si noi grupuri de conversatii, insa ambele vor fi mutate intr-o alta interfata intr-o versiune ulterioara a aplicatiei.

Conform unor informatii venite din cadrul versiunii beta a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android, optiunile vor fi implementate de catre compania americana in meniul pentru contacte.

WhatsApp: Modificarea SURPRIZA care va Genera Confuzie in Telefoane

WhatsApp liste difuzare creare grupuri noi telefoane

WhatsApp va avea in meniul special pentru accesarea contactelor afisate cele doua butoane pentru listele de difuzare si initierea de grupuri de conversatii noi, utilizarea lor nefiind schimbata in vreun fel, ci doar locatia din care putem accesa optiunile respective.

Masura este una care are menirea de a mai “curata” meniul conversatiilor de optiuni care oricum nu sunt folosite in mod constant de catre oameni, deci e normal sa fie mutate altundeva.

WhatsApp analizeaza in mod constant felul in care utilizatorii sai folosesc aplicatia, si functiile care sunt disponibile in cadrul sau, asa ca modificari de acest gen pot sa apara oricand, fara vreo atentionare prealabila, deci trebuie sa ne obisnuim cu asta.

Analizele dureaza, nu sunt facute imediat de catre compania americana, asa ca implementarea de schimbari se face destul de greu, dar atunci cand vin, in mod teoretic ar trebui sa ofere ceea ce ne dorim.

WhatsApp va mai lansacu siguranta in viitor alte schimbari bune pentru aplicatia sa, insa totul in functie de felul in care o utilizam noi in viata de zi, cu zi, pentru a se sti exact de ceea ce avem nevoie pentru folosirea in conditiile cele mai bune.