Kaufland: Decizia Oficiala, ce Ofera GRATUIT de la Inceputul 2022

Kaufland Decizia Oficiala Ofera GRATUIT Inceputul 2022

Kaufland are o noua surpriza excelenta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere din nou de la inceputul anului 2022 in mod gratuit ceva de care foarte multi clienti s-au putut bucura in 2021.

Dupa cum prea bine stiu unii dintre voi, Kaufland a oferit in 2021 pentru clientii din Romania posibilitatea de a alege un produs pe care il primesc in mod gratuit in momentul in care decid sa achizitioneze altul identic din aceasta promotie.

Kaufland are pe website-ul sau o sectiune speciala in care listeaza cateva produse pe care clientii din Romania le pot vota, iar cel castigator intra in promotie, si cand cumparam doua dintre ele, primim unul gratuit.

Ideea din spatele campaniei este una cat se poate de simpla, iar cei de la Kaufland aleg produsele in functie de propriile criterii, deci aici clientii nu au vreun rol, ci doar sa voteze produsul pe care vor de fapt sa il cumpere de la companie.

Kaufland ofera din nou promotia 1+1 gratuit in Romania

Kaufland are aceste promotii disponibile pentru perioade de cam o saptamana, dupa care le inlocuieste cu altele, produsele fiind modificate in mod constant pentru a oferi ideea de ceva nou.

Dupa ce se schimba produsele din promotie, se decide din nou deschiderea perioadei de votare pentru ca unul dintre produsele alese de catre Kaufland pentru a fi oferite in mod gratuit sa fie votate de catre clientii care sunt dornici sa primeasca unul in mod gratuit.

Kaufland este singurul lant de hypermarket-uri din Romania care are o asemenea politica pentru clientii sai din toata tara, astfel ca in mod teoretic nu ar trebui sa mai vedem ceva similar oferit de catre vreo alta companie.

In aceste conditii, ar trebui sa fiti mereu atenti la produsele pe care Kaufland decide sa ni le ofere gratuit pentru a fi siguri ca aveti de fiecare data ocazia de a cumpara un produs dorit si de a primi gratuit altul, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus.

Kaufland anunta de fiecare data cand schimba aceste produse, si va voi notifica in legatura cu noile oferte care sunt publicate de catre lantul de hypermarket-uri pentru noi.