Netflix: Noul RECORD Doborat de un Film Foarte Controversat

Netflix Noul RECORD Doborat Film Foarte Controversat

Netflix reuseste sa aduca in fata abonatilor din intreaga lume unele dintre cele mai bune filme si seriale pe care acestia le pot urmari in cadrul platformei de streaming video la cerere, si totul la costuri substantiale.

Stiti deja ca la final de 2021 cei de la Netflix au lansat filmul Don’t Look Up pentru oamenii din intreaga lume, ela vandu-i in centru pe Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence, povestea sa generand multe controverse in intreaga lume chiar din momentul aparitiei.

Netflix si-a laudat pelicula peste tot in lume multumita cifrelor foarte bune de vizualizari pe care Don’t Look Up le-a generat, iar acum vorbim si despre un record important stabilit de catre film.

Mai exact, Netflix a anuntat ca filmul Don’t Look Up a doborat recordul de ore de vizualizare generate intr-o singura saptamana, pelicula cu Leonardo DiCaprio in rol principal avand 152.29 milioane de ore generate de catre abonati intre 27 decembrie 2021 si 2 ianuarie 2022.

Netflix: Noul RECORD Doborat de un Film Foarte Controversat

Netflix a anuntat deasemenea ca Don’t Look Up a urcat in doar cateva zile pe locul 3 in topul celor mai urmarite filme lansate vreodata in platforma, fiind depasit doar de catre Bird Box si Red Notice.

Penultimul dintre cele doua filme a fost lansat cu mult timp in urma, insa abia in noiembrie a fost depasit in popularitatea totala de catre Red Notice, iar acum Don’t Look Up are sanse foarte mari de a le depasi pe ambele pentru ca genereaza mult mai mult interes.

Netflix a reusit in 2021 sa-si doboare recordurile de popularitate pentru filme cu doua pelicule care au costat mult, dar iata ca genereaza si foarte mare interes din partea oamenilor, fie ca ii sunt abonati, fie ca nu.

Investitiile foarte mari pe care le-a tot facut compania americana pentru continut dedicat platformei de streaming video la cerere incep sa se vada acum, asa ca nu e exclus ca in 2022 sa vedem titluri chiar mai populare decat cele pe care le vedem acum.

Netflix a pregatit si pentru 2022 peste 10 miliarde de dolari care sa fie investiti in crearea de filme si seriale pentru abonatii din toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va fi lansat in mod oficial pentru noi.