Atentionarea unui Medic in Plin Val 5 de Infectari cu Omicron

Atentionarea unui Medic Plin Val 5 Infectari Omicron

O noua atentionare extrem de serioasa vine pentru toti romanii de la un medic al unui spitarl impoprtant din Romania, iar asta deoarece numarul persoanelor care necesita tratament de specializare in sectiile ATI este iar in crestere, din pacate.

“<Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacienți pe care îi puteam număra pe degetele de la o mână, iar ieri am preluat-o plină!

Printre pacienții internați a fost și un cuplu, pe soție am internat-o pe secția ATI la 5 minute după decesul soțului. Iar un alt caz este un fiu aflat în terapie, iar tatăl lui la morgă.

Din păcate, nu sunt titluri de filme horror, este doar realitatea pe care noi o trăim și voi o ignorați în fiecare zi.

Cumva, era de așteptat ca numărul cazurilor să explodeze după relaxarea pe care am avut-o de sărbători.

Dar eu vă întreb, a meritat?

Mă gândesc că ați vrut să luați puțin aer curat, că prea v-ați sufocat cu masca aia…

Și dacă tot a fost “super mega” distracție pe 2 m de pârtie, bot în bot, să umplem spitalele acum, că prea multe locuri libere sunt… Doar zic!

Sper să nu aveți nevoie de un “aer” mai special… Sau aveți acest curaj pentru că sunteți “vaccinați” cu 3 doze și acum ați devenit imuni?!

Unii dau dovadă de multă ignoranță și se gândesc doar la cum să contrazică medicii și să le arate că se pricep la toate.> dr. Amin Zahra, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.”