Kaufland: Ce Ofera GRATUIT in mod GARANTAT Doar Azi in Romania

Kaufland Ofera GRATUIT GARANTAT Azi Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a decis sa le ofere gratuit clientilor din toata tara, iar astazi e ultima zi in care puteti profita de tot, bani garantati daca isi fac cumpraturile din magazinele sale.

Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara ca le ofera garantat un voucher de 22 de LEI daca fac cumparaturi de minim 200 de LEI in magazine din toata tara, iar azi e ultima zi in care puteti face asta.

Kaufland pornit aceasta promotie in data de 3 ianuarie, cu desfasurare doar pana in data de 9 ianuarie, iar desigur ca ea este dedicata exclusiv clientilor care au si un Kaufland Card activ deja, deci nu puteti sa profitati de ea fara unul.

Daca nu aveti inca un Kaufland Card activat, atunci puteti merge in oricare dintre toate magazinele Kaufland din tara noastra pentru a face unul si a il activa in cadrul aplicatiei companiei pentru a profita de promotie.

Kaufland: Ce Ofera GRATUIT in mod GARANTAT Doar Azi in Romania

Kaufland Ofera GRATUIT GARANTAT Azi Romania voucher

Kaufland ne cere sa scanam aceste carduri de fidelitate la casele de marcat atunci cand facem cumparaturile din magazinele sale, iar cand ajungem la suma de 200 de LEI putem sa emitem un voucher in valoare de 22 de LEI.

Suma aceasta nu trebuie atinsa dintr-o singura sesiune de cumparaturi, ci puteti avea mai multe, succesive, in diverse magazine, iar pe masura ce scanati cumparaturile in aplicatie, veti vedea cum se completeaza suma.

Kaufland spune ca dupa ce atingem acea suma de 200 de LEI, in aplicatie fiind afisat momentul in care se intampla acest lucru, iar mai apoi trebie sa activam in mod manual voucher-ul in valoare de 22 de LEI pe care-l putem folosi pentru cumparaturi.

Compania spune in mod explicit faptul ca este necesar sa activam manual acest voucher, deci el nu va fi emis in mod automat, si este foarte important sa nu uitati acest lucru acum.

Kaufland spune ca voucherele, care mai pot fi obtinute doar daca mai faceti astazi cumparaturi de minim 200 de LEI folosind Kaufland Card, pot fi folosite abia din data de 20 ianuarie 2022 in oricare dintre magazinele sale din toata tara.