DEDEMAN: Important Anunt OFICIAL care Vizeaza Clientii Romani

DEDEMAN Important Anunt OFICIAL Vizeaza Clientii Romani

DEDEMAN, unul dintre cele mai mari magazine de bricolaj din Romania, a publicat un anunt oficial foarte important pentru clientii din toata Romania, iar daca va cumparati produsele in mod regulat din ele, ar trebui sa stiti ce ni se spune.

DEDEMAN ne aduce tuturor in atentie faptul ca au fost lansate o serie de noi oferte speciale care sunt disponibile atat in cadrul magazinului online, cat si in magazinele fizice, asa ca ramane sa va uitati cu atentie la ofertele noi.

Initial la inceputul acestei luni au fost publicate o serie de oferte speciale pentru clientii din toata Romania, reducerile disponibile in cadrul acelui catalog fiind disponibile in continuare.

Vorbim despre destule promotii speciale care sunt disponibile pentru noi, si de care poate profita oricine este interesat, dar e bine sa va uitati cu atentie la acelea inainte de a profita de cele noi care sunt disponibile in acest moment, dar pentru o perioada limitata de timp in toata tara.

DEDEMAN Important Anunt OFICIAL Vizeaza Clientii Romani oferte

Separat, lantul de magazine de bricolaj a eliminat de pe website-ul sau informatiile principale de pe prima pagina in legatura cu metodele de a comanda chiar daca nu avem un certificat COVID.

Ei bine, este important sa stiti faptul ca desi acele informatii au disparut de acolo, ele se aplica in continuare pentru toate magazinele din tara noastra, iar asta pentru ca in hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta, din 8 ianuarie, ele au ramas incluse.

In baza acestor reguli care sunt impuse de catre Guvernul Romaniei in toata tara, in magazinele care au spatii mai mari de 200 mp este obligatorie folosirea unui certificat COVID.

Daca nu puteti intra in cele ale DEDEMAN, atunci puteti comanda in continuare online produsele dorite, si le puteti ridica in 4 ore lucratoare de la plasarea comenzii, atat timp cat nu depasiti programul zilnic al magazinelor, deci e foarte important sa urmariti inclusiv acest lucru.

Acestea fiind spuse, chiar daca informatiile cu privire la regulile de preventie a raspandirii Coronavirus au disparut din prima pagina a website-ului companiei, ele se aplica, impreuna cu cele privind comenzile online si ridicarea.