LUNA: VIDEO ULUITOR al NASA, ce Nu au Vazut Multi Oameni Pana Acum

LUNA a fost sumar explorata de catre omenire, iar asta pentru ca a duce acolo astronauti nu e tocmai usor, iar supravietuirea intr-un mediu de acel gen este o foarte mare provocare, insa cei de la NASA au facut asta.

LUNA a fost o foarte mare provocare pentru agentia spatiala americana, iar pentru ca intr-un final a reusit sa duca oamenii acolo, a incercat sa documenteze cat mai bine tot ceea ce au experimentat acestia in putinul timp petrecut departe de Pamant.

In clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care gravitatia de acolo influenteaza interactiunile de care au parte oamenii, si desigur ca totul arata exact precum in filmele stiintifico-fantastice.

Dupa cum puteti vedea, deplasarea pe luna nu este usoara, insa nici caderile nu sunt chiar atat de dure precum pe Pamant, sau cel putin nu par sa fie, astronautii sarind ca minti care se lovesc de obiecte dure, iar asta din cauza gravitatiei de putere mai mica.

In acest al doilea clip video puteti vedea cat de mult influenteaza gravitatia si aruncarea obiectelor in acel mediu, acestea plutind pentru perioade mai lungi, dar si distante mai mari, decat pe Pamant.

Desigur ca nici actiunile in sine de a le arunca, sau lovi, nu se pot face la fel de usor precum pe planeta noastra, iar asa ne putem face o idee si mai clara cu privire la diferentele majore dintre cele doua medii.

NASA a incercat sa adune cat mai multe informatii posibile cu privire la ceea ce inseamna viata de acolo, iar de asta vrea sa trimita din nou astronauti, insa de aceasta data cu un scop cu mult diferit.

Acum agentia spatiala americana vrea sa vada cum anume poate stabili o baza lunara, colonizarea satelitului natural al Pamantului fiind un pas foarte important spre primele calatorii catre Marte, un alt obiectiv extrem de important pentru omenire.

Exista, desigur, foarte multe de facut pana cand oamenii vor putea aseleniza din nou, insa NASA lucreaza din greu, cu multi parteneri, pentru a-si duce la indeplinire acest obiectiv extrem de important.