WhatsApp face in SECRET Schimbarea Ceruta pentru iPhone si Android

WhatsApp face SECRET Schimbarea Ceruta iPhone Android

WhatsApp, dupa o foarte lunga asteptare din partea utilizatorilor de telefoane iPhone si Android, face o schimbare importanta care a fost ceruta de ani de zile, iar desigur ca totul este realizat in secret.

WhatsApp a decis intr-un final sa implementeze in aplicatia sa pentru telefoanele iPhone si Android o functie care ne permite sa ascultam in orice interfata a aplicatiei mesajele vocale care au fost primite de la diverse persoane cu care vorbim in mod constant prin platforma.

Aceasta modificare majora a fost implementata in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone cu destul timp in urma, modificarea fiind descoperita in timp ce era dezvoltata in secret de catre compania americana.

Acum ea a ajuns inclusiv in versiunea pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dar tot intr-o versiune beta a aplicatiei, nu in cea finala care este disponibila in mod public pentru toata lumea care este interesata sa o foloseasca.

WhatsApp face SECRET Schimbarea Ceruta iPhone Android mesaje

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, o bara speciala va deveni vizibila in orice interfata a aplicatiei pentru iPhone si Android pentru a controla modul in care ascultam mesajele vocale primite de la oricine.

Acest nou element de interfata va putea fi controlat de catre noi in orice moment, iar el ar urma sa devina disponibil chiar din punctul in care accesam un mesaj vocal primit intr-o conversatie de la cineva, deci totul se intampla automat si foarte rapid.

Aceasta modificare majora este testata in momentul de fata de catre compania americana pe un numar redus de utilizatori care folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android. Daca testele vor avea succes, atunci abia dupa aceea vom avea versiunea finala a schimbarii disponibila pentru toata lumea, insa nimeni nu stie de cat timp va fi nevoie pentru ca aceste modificari sa fie implementate intr-un asemenea mod incat sa fie utile. Separat de toate aceste modificari, mai sunt asteptate si altele importante care ne vor aduce posibilitatea de a ne bucura de multe functii speciale pentru telefoanele iPhone si Android pe care utilizam aplicatia.