Novak Djokovic: Anuntul Surprinzator al lui Boris Becker despre Meciurile de la Australian Open

Novak Djokovic Anuntul Surprinzator Boris Becker Meciurile Australian Open

Novak Djokovic este unul dintre fostii elevi ai legendei tenisului masculin, Boris Becker, sarbul fiind antrenat de catre german intre anii 2013 – 2016, iar experienta acumulata de catre antrenor de-a lungul carierei a fost de mare ajutor pentru a-si indruma elevul catre castigarea multor turnee de Grand Slam.

Novak Djokovic ramane in atentia lumii intregi in aceasta perioada, iar Boris Becker l-a avertizat pe sarb ca e posibil ca starneasaca antipatia spectatorilor daca va participa la Australian Open. Acesta va cauta sa castige pentru 21-a oara un titlu de Grand Slam saptamana viitoare la Melbourne.

Novak Djokovic este in centrul unei declaratii date de catre Boris Becker recent, el afirmand urmatoarele :”Sunt sigur ca vor fi cateva huiduieli si fluieraturi, dar s-a obisnuit cu asta. El a fost intotdeauna un luptator care a trebuit sa isi joace sansele, si sa invinga multimea, fiind fascinant in finala US Open de anul trecut. Publicul va fi foarte ostil cu el, dar cu fiecare meci pe care il joaca bine, spectaculos, va castiga multimea, si ei il vor imbratisa din nou. Dar va avea o prima saptamana foarte dificila.”

Boris Becker si-a exprimat public sprijinul pentru pozitia lui Djokovic, dar a recunoscut ca este ingrijorat ca actualele probleme se vor repeta pe viitor, si il indeamna pe acesta sa se vaccineze: “Sunt sigur ca Openul Francez si Wimblendon vor urmari episodul Melbourne, si sunt sigur ca vor avea reguli stricte cu privire la cine va juca si la cine nu. Este alegerea fiecaruia, dar viata va deveni mai dificila daca nu vei vrea sa fii vaccinat. Personal, l-as sfatui sa se vaccineze pana la urma pentru ca viata i-ar fi mai usoara, dar pana la urma este alegerea lui si trebuie sa respectam asta.” a afirmat Becker.

Participarea lui Novak Djokovic la Australian Open este in suspans, in timp de sarbul asteapta un verdict din partea Ministrului Australian al Imigratiei, Alex Hawke, care se gandeste sa-i anuleze viza in ciuda victoriei obtinute de catre sarb luni in instanta.

In timp ce unii sarbi sarbatoresc pe strada, in fata tribunalului multi australieni care au stat luni de zile in casa se simt suparati pe decizia actuala de a-i permite lui Novak Djokovic sa intre in tara.

Editor M.E.D.