Cristiano Ronaldo: Mesajul Surprinzator care a Uimit Colegii de la Manchester United

Cristiano Ronaldo Mesajul Surprinzator Uimit Colegii Manchester United

Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, in concurenta constanta cu rivalul sau, Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez  care a castigat Balonul de Aur de cinci ori, si Gheata de Aur de trei ori. Ronaldo evolueaza in prezent la echipa engleza Manchester United, echipa care nu are un parcurs foarte bun in Premier League. 

Cristiano Ronaldo, transferat de la Juventus in 2021, crede ca Manchester United isi poate schimba parcursul din campionat daca vedetele mai tinere ale echipei vor asculta de jucatorii mai experimentati. Jucatorul in varsta de 36 ani sustine ca recentele sale critici la adresa jucatorilor mai tineri nu se refera neaparat la jucatorii lui Manchester United, insa a sugerat ca United ar avea mari probleme daca jucatorii tineri nu ”se privesc in oglinda”.

Jucatorii maturi si mai in varsta ii pot ajuta intotdeauina pe cei mai tineri. ”spune Cristiano Ronaldo pentru PLP. ”Dar pot sa-ti dau un exemplu: daca iti dau un sfat, chiar daca esti mai tanar decat mine, si nu tii cont de el in viata de zi cu zi, iti va fi greu.

„Imi amintesc cand aveam 18 – 20 de ani, cativa jucatori mai in varsta vorbeau cu mine si am spus asa: ”Cristiano, stii ca trebuie sa te perfectionezi. Ei stiu mai mult decat tine, sunt mai experimentati decat tine.” Au trecut prim multe momente proaste. ”Dar jucatorii tineri nu accepta daca ii critici. Cand spun asta nu ma refer la jucatorii nostri, ci in general. Uneori cand este mai greu, ei fac invers, trebuie sa gasesti echilibrul potrivit pentru a vorbi cu ei.”

„Dar in opinia mea ,principalul  lucru este ca ar trebui sa vina din interiorul tau .Ar trebui sa fii mandru de tine ,sa te uiti in oglinda si sa spui:Am dat totul.Si cred ca toti ar trebui sa facem asta. Pentru ca este un an nou ,ar trebui sa schimbam pagina ,avem multe de castigat,trebuie sa credem asta ,altfel ,daca nu , va fi un cosmar.”

„Individul este cel mai important lucru. Eu sunt aici pentru a ajuta cand au nevoie de mine ,de sprijinul meu,de sfaturile mele ,voi fi numarul unu pentru a ajuta ,dar daca nu vrei ajutorul meu ,fa-ti treaba,si fa toto posibilul sa ajuti echipa.”  

Manchester United se afla in prezent pe locul sapte in campionat, la 22 de puncte in spatele liderului din Premier League, Manchester City.

Editor M.E.D.