BRD Romania: ATENTIONARE pentru Clienti, ce este OBLIGATORIU de Acum!

BRD Romania ATENTIONARE Clienti OBLIGATORIU Acum

BRD Romania a publicat o atentionare de ultima ora pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a luat o decizie extrem de serioasa despre care ar trebui sa stie clientii pentru ca sunt afectati toti in aceeasi masura, din pacate.

BRD Romania a luat decizia de a face o serie de schimbari pentru sistemele sale informatice, astfel ca isi obliga clientii sa vina in agentiile sale pentru a isi activa accesul in aplicatia YOU BRD, disponibila pentru iPhone si Android.

Dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, banca a decis sa suspende posibilitatea de a activa de la distanta activarea aplicatiei YOU BRD pentru clienti, ceea ce vine ca o surpriza pentru ca in mod normal acest lucru ar trebui sa fie disponibil fara probleme. Institutia financiara a anuntat inca de la finalul anului trecut faptul ca face o serie de modificari pentru sistemele sale informatice, si activarea acestei aplicatii nu mai poate fi facuta de clienti.

Se pare ca aceasta procedura a generat unele aparente probleme care impiedica efectuarea acestei proceduri de catre altcineva decat angajatii bancii, asa ca sunteti obligati sa mergeti intr-o locatie pentru a face aceasta procedura.

Banca spune ca totul este doar o problema temporara, ceva de desigur ca vine totusi ca o veste buna, insa chiar si asa, probabil ca multi vor fi suparati sa afle ceea ce se intampla cu aceasta noua platforma a bancii.

BRD Romania ATENTIONARE Clienti OBLIGATORIU Acum activare

Daca mergeti intr-o agentie a bancii, ar trebui sa nu uitati deasemenea faptul ca e posibil sa fie nevoie si de actualizarea datelor personale cand vreti sa faceti activarea acestei platformei de mobile banking, iar asta daca nu ati actualizat datele recent. Aceasta procedura este facuta in toate bancile din Romania, iar asta pentru ca din 2020 toate au initiat proceduri de acest gen atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei persoane juridice.

Acestea fiind spuse, pentru o anumita perioada de timp, necunoscuta deocamdata, activarea YOU BRD se poate face exclusiv in agentiile bancii din toata Romania, insa procedura in sine ar trebui sa fie una destul de scurta.