WhatsApp: La ce se Lucreaza in SECRET pentru iPhone si Android

WhatsApp Lucreaza SECRET iPhone Android

WhatsApp continua sa faca in secret noi schimbari interesante pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vrea sa ofere in mod constant noutati in ceea ce priveste experienta de utilizare pentru aplicatia de mesagerie.

WhatsApp lucreaza in versiunile beta ale aplicatiilor sale pentru iPhone si Android la noi metode prin care putem edita pozele pe care vrem sa le trimitem catre alte persoane folosindu-I infrastructura.

WhatsApp vrea sa implementeze cateva elemente noi cu ajutorul carora sa putem colora pozele inainte de a le trimite catre alte persoane, aplicatia avand in momentul de fata un editor destul de complexe pentru modificarea pozelor. In momentul de fata in cadrul aplicatiei exista posibilitatea de a desena peste poze cu un creion virtual, insa exista doar o singura grosime pentru varful acestuia, dar asta se va schimba in perioada urmatoare.

WhatsApp vrea sa adauge inca doua noi optiuni pentru grosimea varfului creionului virtual pe care-l folosim pentru a desena pozele pe care le trimitem, astfel incat sa avem un control ceva mai buna supra modului in care arata in final ceea ce expediem.

Puteti vedea in imaginea ca vor fi disponibile trei optiuni cu diverse grosimi disponibile, asa cum trebuia sa fie totusi oferit de la bun inceput de catre platforma din spatele aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp Lucreaza SECRET iPhone Android creion

WhatsApp are un editor destul de bun pentru pozele pe care utilizatorii le trimit, insa desigur ca este oricand loc de optiuni noi, sau de imbunatatirea celor care sunt deja disponibile pentru noi in vederea editarii elementelor multimedia pe care le trimitem. Desigur ca exista aplicatii separate care ofera mult mai multe optiuni de acest gen pentru cei care vor sa-si editeze cat pot de mult pozele, intr-o aplicatie de mesagerie nu poate fi oferit asa ceva pentru toata lumea.

WhatsApp lucreaza la aceste modificari in momentul de fata, iar nimeni nu stie foarte clar cam cand ar putea fi ele oferite, asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem ce anume se va intampla cu procesul de pregatire a lansatii acestor schimbari.