Android: 5 Coduri SECRETE pentru Telefoanele de ca NU Stiai

Android 5 Coduri SECRETE Telefoanele NU Stiai

Android este unul dintre cele mai complexe sisteme de operare pentru telefoane mobile, iar asta nu mai e un secret pentru cineva, dar exista totusi o serie de coduri secret despre care oricine ar trebui sa stie. Aceste coduri secrete pentru Android va ofera posibilitatea de a accesa rapid o serie de informatii, sau functii, care au disponibile optiuni si in alte zone ale aplicatiei de setari, insa unele accesibile doar cu acces de dezvoltator.

Android are ascunse aceste coduri pentru ca unele dintre ele nu trebuie tratate cu neglijenta, iar aici ma refer la codul care ne permite sa resetam complet dispozitivul, iar asta pentru ca datele sunt sterse in totalitate. Codurile acestea ar trebui sa poata fi folosite faraprobleme in cam orice fel de telefon cu sistem de operare Android, insa desigur ca daca nu aveti o versiune cat de cat recenta, e posibil sa nu le puteti utiliza.

Folositi aceste coduri pe propria raspundere, pentru ca in functie de producatorul telefonului vostru, e posibil ca actiunea realizata sa fie diferita si sa va stricati telefoanele.

Codul pentru afisarea IMEI-ul in Android

Daca vreti sa vedeti rapid IMEI-ul telefonului vostru in sistemul de operare Android, atunci trebuie doar sa tastati codul *#06# in tastatura pentru apelarea numerelor de telefon.

Acest cod este deasemenea vizibil in aplciatia de setari.

Vizualizarea datelor de diagnosticare ale Google Play Services in Android

Daca vreti sa va asigurati ca toate aplicatiile voastre din telefon functioneaza in parametri normali, atunci folosirea codului #*#426#*#.

Aceste date nu sunt neaparat utile pentru un utilizator obisnuit, insa pentru un dezvoltator pot fi de mare folos.

Cum verifici statusul retelelor Wi-Fi

Daca esti interesat sa verifici rapid statusul retelei tale Wi-Fi atunci poti folosi codul #*#232339#*# pentru a afla informatii de diagnosticare cu privire la ea.

Inchiderea telefonului Android

Exista un cod special inclusiv pentru inchiderea telefoanelor Android, introducerea *#*#7594#*#* in tastatura telefonului trebuind sa inchida dispozitivul vostru.

Stergerea tuturor datelor din telefon

Daca vreti sa stergeti toate datele din telefoanele voastre, atunci exista optiunea de a face rapid acest lucru folosind codul *2767*3855#.

Trebuie sa aveti grija deoarece acesta optiune va va lasa fara toate informatiile pe care le aveti in telefoane.