DIGI RCS & RDS: Ce se Ofera GRATUIT pentru Clienti la Inceputul 2022

DIGI RCS & RDS Ofera GRATUIT Clienti Inceputul 2022

DIGI RCS & RDS a luat o decizie foarte importanta care vine ca o veste grozava pentru clientii din Romania, iar asta deoarece le aduce un beneficiu pe masura asteptarilor, totul fiind oferit gratuit acum. Vorbim despre un beneficiu care este gandit pentru clientii noi care intra in reteaua celor de la DIGI RCS & RDS, iar asta deoarece ei primesc spatiu gratuit in cadrul DIGI Storage in momentul in care incheie unul dintre cele doua abonamente de internet fix.

DIGI RCS & RDS mai ofera acum doar posibilitatea de a activa abonamentele Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 de catre clientii din Romania care locuiesc in mediul urban si au conectivitate prin fibra optica in locatia dorita. Pentru acestia se ofera in mod gratuit, si automat, spatiu de 20 GB si respectiv 50 GB in infrastructura cloud DIGI Storage creata de catre cei de la DIGI RCS & RDS, astfel ca oricine va putea beneficia de acest lucru chiar in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS: Ce se Ofera GRATUIT pentru Clienti la Inceputul 2022

DIGI RCS & RDS oferea si in trecut spatiu de stocare gratuit in cadrul DIGI Storage pentru aceste abonamente, insa la finalul anului trecut a decis sa renunte la cel de 300 Mbps, asa ca au ramas doar acestea doua. Pentru acel abonament nu se oferea spatiu de stocare gratuit in DIGI Storage de catre cei de la DIGI RCS & RDS, astfel ca decizia luata acum este una extrem de interesanta, care desigur ca este un foarte mare beneficiu pentru clientii romani.

DIGI RCS & RDS stie foarte bine cat de important va deveni in viitor spatiul de stocare in cloud, asa ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a experimenta beneficiile sale in mod gratuit. DIGI RCS & RDS incearca in acest mod sa le ofere romanilor si posibilitatea de a isi salva in cloud datele importante pe care nu vor sa le piarda, iar extinderea spatiului de stocare pe care il primim gratuit se poate face foarte usor la costuri surprinzator de mici.

DIGI RCS & RDS are mai multe detalii despre aceasta gratuitate disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla.