Raiffeisen Bank: Toti Clientii ATENTIONATI, ce Trebuie sa Stie Acum

Raiffeisen Bank Toti Clientii ATENTIONATI Trebuie Stie Acum

Raiffeisen Bank este una dintre marile banci ale Romaniei, cu un numar impresionant de clienti in toata tara, iar pentru ei vine astazi o atentionare extrem de serioasa pe care nu ar trebui sa o ignore. Mai exact, atacurile de tip phishing continua in aceasta perioada din an, iar cei care inca nu stiu cum sa se protejeze de ele, au riscul de a ramane fara banii din propriile conturi, asa ca trebuie sa fiti extrem de vigilenti la ceea ce se intampla in aceasta perioada.

Raiffeisen Bank i-a avertizat pe clientii sai in repetate randuri in legatura cu faptul ca trebuie sa fie foarte atenti la mesajele pe care le primesc pe retelele de socializare in aceasta perioada, iar asta pentru ca unele dintre ele pot fi malitioase. Puteti vedea mai jos cum arata un asemenea mesaj venit de la o entitate care vrea doar sa fure banii unui client al Raiffeisen Bank, iar desigur ca totul este gandit intr-un asemenea mod incat sa forteze victima sa actioneze.

Raiffeisen Bank: Toti Clientii ATENTIONATI, ce Trebuie sa Stie Acum

Raiffeisen Bank Toti Clientii ATENTIONATI Trebuie Stie Acum actiune

Raiffeisen Bank le-a spus clientilor sai sa se uite cu atentie mare la continutul email-urilor pe care le primsc, iar acesta “sare in ochi” chiar din primele cuvinte, fiind scris incorect din punct de vedere gramatical. Acesta este un semn foarte clar al faptului ca nu ar trebui sa avem incredere in ceea ce este scris in el, chiar daca vorbim despre o situatie in care ni se spune ca vom avea contul suspendat daca nu actualizam datele noastre personale la banca.

Raiffeisen Bank nu le cere clientilor sa isi actualizeze conturile intr-un asemenea mod, iar in cazul email-ului acesta, atunci cand accesati acel link, veti fi de fapt directionati catre un website malitios. Acel website este gandit doar pentru a ne fura datele de indata ce sunt introduse, iar Raiffeisen Bank e posibil sa nu ne poata ajuta cu recuperarea eventualelor sume de bani care ar putea fi furate de catre cei care vor dori sa profite de naivitatea noastra.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la orice ar trebui sa stim in legatura cu problemele de acest gen, ceea ce este important de analizat.