Windows 10: ALERTA Oficiala de la Microsoft pentru Milioane de Oameni!

Windows 10 ALERTA Oficiala Microsoft Milioane Oameni!

Windows 10 este in centrul unui avertisment de ultima ora care vine direct de la compania Microsoft, el vizand sute de milioane de oameni din intreaga lume deoarece aduce in atentie probleme grave descoperite recent de companie. Problemele afecteaza atat Windows 10, cat si Windows 11, sau versiunile server ale sistemelor de operare, astfel ca Microsoft a retras actualizarea pentru servere deja.

Windows 10 si Windows 11 inca au aceasta actualizare disponibila pentru cei care folosesc versiunile obisnuite ale sistemului de operare, astfel ca toti cei care le au disponibile ar trebui sa se gandeasca serios daca le instaleaza. Problemele stau in patch-urile cu numerele  KB5009543 pentru WIndows 10 si KB5009566 pentru Windows 11, ele fiind lansate chiar zilele trecute de catre Microsoft.

Windows 10: ALERTA Oficiala de la Microsoft pentru Milioane de Oameni!

Windows 10, 11, au probleme cu conexiunile L2TP VPN dupa instalarea acestor actualizari, insa in acelasi timp exista deasemenea probleme cu tehnologia Hyper-V, dar si cu sistemul ReFS implementat de Microsoft. Windows 10 a avut lansate aceste patch-uri pentru a fi rezolvate anumite vulnerabilitati ale sistemului de operare, insa cei de la Microsoft au creat alte probleme in tot acest proces, iar ele sunt serioase.

Windows 10 are disponibile in continuare aceste patch-uri pentru instalare, dupa cum v-am spus, insa nu se stie deocamdata cand anume ar putea compania Microsoft sa lanseze actualizari care sa rezolve versiunile oferite in momentul de fata. Nu este exclus ca Windows 10 sa aiba patch-uri fara probleme, sau patch-uri cu problemele rezolvate, lansate abia prin februarie, asa ca este nevoie de multa rabdare pentru ca problemele sa fie rezolvate.

Windows 10 are in mod regulat lansate patch-uri cu probleme, asa ca asta nu e tocmai vreo surpriza pentru cei care folosesc sistemul de operare al Microsoft, deci ramane sa vedem in ce masura in viitor lucrurile se vor schimba in bine.