DACIA Duster 3: Decizia OFICIALA care va Dezamagi Multi Clienti

DACIA Duster 3 Decizia OFICIALA Dezamagi Multi Clienti

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie importanta de SUV-uri de la DACIA, este in plin proces de dezvoltare, iar noi informatii oficiale vin in legatura cu ceea ce va lansa producatorul roman pentru clienti, dar vestile nu sunt tocmai grozave.

DACIA Duster 3 va fi o masina foarte interesanta, insa cei care se asteptau ca ea sa vina cu multe tehnologii de ultima generatie, ar trebui sa se gandeasca mai bine la ce asteptari au de la producatorul roman.

DACIA Duster 3 va fi o masina gandita pentru a fi integrata cat mai bine in tipurile de automobile pe care DACIA le vinde, iar asta inseamna ca nu va avea tehnologii de ultima ora, nici altele vechi foarte complexe, pentru ca masinile trebuie sa fie ieftine. Recent unul dintre oamenii din conducerea DACIA a afirmat ca masinile care sunt create de catre compania romaneasca sunt gandite intr-un asemenea mod incat sa nu aiba nevoie de tehnologii complexe pe partea de electrificare.

DACIA Duster 3 este una dintre aceste masini, iar conform oficialului DACIA, n-ar trebui sa ne asteptam la sisteme de motorizare hibrida foarte complexe pentru viitorul SUV, iar asta deoarece pretul final trebuie sa ramana scazut. Oficialul grupului spune ca masinile au mai putine dotari decat altele concurente pentru a fi mai ieftine, dar asta le face, de exemplu, si mai usoare, deci nu au nevoie de sisteme complexe de motorizare electrica, sau hibrida.

“Suntem pentru o valoare excepțională și suntem capabili să oferim asta oferind clienților noștri tot ce au nevoie, dar niciodată nimic de prisos. Astăzi, aerul condiționat este considerat esențial, așa că oferim asta. Dar scaune electrice cu multe reglaje? Nu sunt esențiale, așa că nu le oferim. La rândul său, asta înseamnă că scaunele noastre – care sunt încă foarte confortabile – sunt mult mai ușoare decât cele folosite de rivalii noștri. Acesta este un detaliu, dar sunt multe. Și asta înseamnă că producem mașini mult mai ușoare și, la rândul lor, cu emisii scăzute, ceea ce înseamnă că nu avem nevoie de tehnologie costisitoare de electrificare pentru a îndeplini toate cerințele noastre de reglementare.” a declarat Dennis Le Vot.

DACIA Duster 3 nu ar urma sa vina, de exemplu, cu scaune controlate electric, pentru a fi mai usoara decat masinile rivalilor, dar alte dotari vor lipsi deasemenea pentru ca masina sa fie mai ieftina, mai usoara, si sa nu necesite hibridizare prea scumpa. Acesta este doar un exemplu, dar ne arata foarte clar cam ce fel de gandire exista la DACIA cand vine vorba despre masini, “electrificarea” lor si ce asteptari ar trebui sa avem de la companie pe viitor.

DACIA Duster 3 este asteptat ca primul SUV care sa aiba sistem de motorizare hibrida, dar probabil cu incarcare doar de la incarcatoare publice, sau priza, probabil si fara incarcare rapida, sau alte tehnologii de ultima ora din masinile Renault, de exemplu.