WhatsApp: Noua Surpriza ASCUNSA pentru iPhone si Android in Aplicatie

WhatsApp Noua Surpriza ASCUNSA iPhone Android Aplicatie

WhatsApp continua schimbarile importante facute pentru functiile pe care le ofera oamenilor care folosesc aplicatia pe iPhone si Android, astfel ca noi functii sunt implementate pentru ca noi sa avem parte de o experienta de folosire cat mai buna.

WhatsApp a implementat recent pentru companiile care folosesc platforma de mesagerie si o modificare importanta in legatura cu modul in care sunt prezentate produsele de catre acestea pentru cei dornici sa le cumpere.

WhatsApp are de ceva vreme functii speciale pentru companiile care sunt active in platforma si vor sa prezinte produse pentru oamenii care au disponibilitatea de a le cumpara printr-o aplicatie de acest gen, chiar daca nu toata lumea ar face asta. Totusi, cei care sunt dornici sa o faca au optiunea de a vedea acum colectii speciale de produse care sunt afisate in conturile acestor companii, ele putand fi accesate fara restrictie de catre oameni.

WhatsApp ofera in mod public aceasta functionalitate ca una speciala pentru toti oamenii care sunt dornici sa cumpere produsele companiilor care au inceput sa foloseasca tot mai des platforma pentru a-si vinde produsele. Vorbim aici despre companii din toata lumea care au decis sa profite de sistemul care a fost gandit pentru platforma de mesagerie, iar numarul celor care il folosesc este in continua crestere in aceasta perioada din an.

WhatsApp Noua Surpriza ASCUNSA iPhone Android Aplicatie colectii

Incercarea de a oferi un asemenea sistem pentru toti cei care sunt activi in cadrul platformei de mesagerie este ceva ce vine ca o surpriza extrem de buna pentru noi, iar asta in contextul in care tot mai multa lume cumpar aproduse de pe telefoane. Desigur ca in Romania nu exista foarte multe companii care isi vand produsele prin platforma, sau le aranjeaza in colectii speciale din care putem alege orice ne intereseaza.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate pe toate telefoanele iPhone si Android, insa desigur ca e nevoie sa aveti si cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru a va putea bucura de tot in momentul de fata in dispozitivele voastre.