GTA 6: Primele Date CLARE Privind Lansarea Noului Joc Rockstar

GTA 6 Primele Date CLARE Lansarea Noului Joc Rockstar

GTA 6 este extrem de asteptat de catre foarte multi fani din intreaga lume, iar asta pentru ca ne apropiem de 10 ani din momentul in care ultimul joc al seriei a fost lansat, iar din pacate pana acum n-am aflat mai nimic serios in legatura cu aparitia versiunii noi.

GTA 6 ar urma sa fie lansat in 2024 de catre compania Rockstar Games, compania americana dezvaluind acest lucru in cea mai recenta conferinta pentru prezentarea rezultatelor sale financiare, iar vestile sunt destul de proaste pentru ca mai avem destul de asteptat dupa el.

Anul fiscal 2024 este cel in care jocul va fi lansat de catre Rockstar Games pentru clientii sai din intreaga lume, iar daca este adevarata, atunci noul titlu ar trebui sa fie suficient de bine dezvoltat pentru a fi lansat intr-o versiune care sa ofere si o experienta foarte buna.

Nu se stie foarte clar inca la ce ar trebui sa ne asteptam sigur cand vine vorba despre noutati, dar e de asteptat sa avem parte de foarte multe surprize grozave care nu exista in actualul joc, iar o versiune online va fi mai mult ca sigur oferita de catre Rockstar Games.

Asteptarea va fi lunga, dar era normal sa se intample asta din moment ce GTA 5 Online inca genereaza foarte multi bani pentru compania Rockstar Games, insa cum va evolua versiunea online e imposibil de spus in acest moment, mai ales ca multe companii producatoare de jocuri si-au schimbat serios strategiile in ultimii ani.