iPhone 14: Vestile Proaste pentru Milioane de Fani ai Apple

iPhone 14 Vestile Proaste Milioane Fani Apple

iPhone 14 este, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, urmatoarea serie de telefoane pe care compania Apple o pregateste pentru lansare pentru clientii din intreaga lume, iar pe masura ce ne apropiem de acel moment, incep sa apara informatii vis-a-vis de ceea ce se va intampla.

iPhone 14, iPhone 14 Mini, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ar trebui sa fie cele 4 modele de telefoane din serie, iar unii dintre fanii companiei Apple se asteptau ca macar iPhone 14 sa aiba ecran ProMotion din 2022, la fel ca iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, inca din anul 2021.

iPhone 14 nu ar urma sa aiba integrat un asemenea tip de ecran, spre dezamagirea multora dintre cei care au sperat ca anul acesta Apple le va face un bine si va implementa aceasta tehnologie importanta, dar ei probabil au uitati ca pentru cei din Cupertino conteaza banii si nimic mai mult.

Conform unui cunoscut analist american, se pare ca partenerii Apple care produc ecranele pentru modelele iPhone din categoria Pro, cele care au si ProMotion, nu au capacitatea de a furniza suficiente ecrane pentru ca tehnologia sa ajunga in toate modelele vandute pe piata.

Nu este exclus ca iPhone 15 sa aiba implementat un asemenea tip de ecran, separat de modelele pro din serie, dar pana atunci e bine sa fiti pregatiti pentru lipsa unei asemenea tehnologii din telefoanele pe care veti dori sa le cumparati de la compania Apple.