Kaufland: Anuntul OFICIAL, Vesti cu Schimbari in Magazine pentru Clienti

Kaufland Anuntul OFICIAL Vesti Schimbari Magazine Clienti

Kaufland are vesti speciale pentru clientii sai din toata Romania in acest inceput de saptamana, iar asta pentru ca a decis sa le aduca in atentie tuturor romanilor ceva despre care ei ar trebui sa stie chiar in momentul de fata.

Kaufland anunta noi reduceri speciale pentru clientii din toata Romania, ele fiind disponibila multumita Kaufland Card, acel card de fidelitate pe care lantul de hypermarket-uri Il ofera pentru clientii sai din tara.

Kaufland, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, are de ceva vreme oferte speciale extrem de interesante disponibile pentru acest card de fidelitate, iar oricine poate profita de ele pentru a-si face cumparaturile asa cum isi doreste. Kaufland Card poate fi activat in oricare dintre hypermarket-urile din toata tara, oricare dintre romani putand sa se bucure de ofertele speciale care sunt anuntate in mod regulat.

La fiecare inceput de saptamana compania din Romania actualizeaza ofertele speciale de care oricine poate sa profite in magazinele sale, iar anuntul de mai jos semnalizeaza disponibilitatea altor promotii de acest gen pentru toti romanii. Vorbim in principal despre reduceri substantiale pentru produse alimentare, sau non-alimentare, care sunt vandute in hypermarket-urile din tara, surprizele fiind foarte multe pentru cei dornici sa profite de ele.

Kaufland incearca in mod constant sa le ofer romanilor promotii grozave de care sa se bucure, iar ele sunt disponibile prin intermediul unei aplicatii pentru iPhone si Android pe care compania o distribuie prin intermediul magazinelor dedicate. Aceasta aplicatie are o sectiune speciala in care putem accesa promotiile disponibile pentru Kaufland Card, astfel incat sa le putem descoperi foarte usor si sa profitam de ele cat inca sunt disponibile pentru noi.

In cadrul website-ului lantului de hypermarket-uri exista mai multe detalii cu privire la aceste oferte speciale, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar fi bine sa le verificati pentru a vedea ce anume este potrivit pentru voi.