BCR Romania: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce Transmite Banca Acum

BCR Romania Mesajul OFICIAL Clienti Transmite Banca Acum

BCR Romania transmite un mesaj oficial foarte important pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar daca va uitati mai jos, veti vedea ca este vorba despre ceva foarte important pentru multi clienti.

BCR Romania le vorbeste clientilor din toata tara despre faptul ca isi pot emite foarte rapid un card de credit pe care-l pot folosi mai apoi pentru orice fel de cumparaturi au nevoie, indiferent de magazinul din care doresc sa faca acest lucru chiar acum.

BCR Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a folosi asistentul personal George, si aplicatia dedicata, pentru o varietate de lucruri, iar printre acestea se adauga acum si crearea unui card de credit pentru cumparaturi. Cardurile de credit care pot fi create prin intermediul George, oferit de catre BCR Romania, pot fi folosite oriunde la cumparaturi ca si cum am utiliza un card obisnuit, si e important sa stiti acest lucru dupa ce il creati din aplicatie.

BCR Romania a gandit totul ca o masura care are menirea de a veni in beneficiul total al utilizatorilor care sunt dornici sa profite in totalitate de tot ceea ce are de oferit banca in materie de servicii. George este un asistent bancar al carui scop este de a facilita realizarea unei varietati de lucruri in mod exclusiv online, fara a mai merge intr-una dintre agentiile din toata tara, iar intr-o asemenea perioada acest beneficiu este unul foarte important.

BCR Romania mai ofera deasemenea si posibilitatea de a face o varietate de alte actiuni direct din cadrul aplicatiei George pentru telefoane mobile, asa ca e important sa va uitati prin lista de functii disponibile.

In cazul in care nu exista vreuna acolo, atunci trebuie sa stiti ca va fi nevoie sa mergeti intr-o agentie pentru a rezolva respectiva problema, dar aceasta este situatia in cam toate bancile din tara noastra in momentul de fata, din pacate.

BCR Romania are mai multe detalii despre aceste functii speciale chiar in cadrul website-ului sau, dar si a aplicatiei George pentru telefoane, asa ca gasiti acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.