DACIA Logan 3: Confirmarea OFICIALA pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 Confirmarea OFICIALA Noul Model Masina

DACIA Logan 3 este cea mai bine vanduta masina DACIA in Romania in anul 2021, ea reusind sa genereze mai mult interes decat oricare alt model din gama producatorului roman, dar asta nu e neaparat o surpriza.

DACIA Logan 3 va avea totusi parte de o surpriza interesanta in anul 2022, iar asta pentru ca a fost confirmat in mod oficial faptul ca un nou model va fi lansat de catre producatorul roman, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cand se va intampla asta.

DACIA Logan 3 va fi vanduta de catre cei de la DACIA inclusiv intr-un model nou care va avea modificari facute pentru ca noul logo al companiei sa fie vizibil mai usor in masinile care sunt vandute. Vorbim despre o integrare a logo-ului in volan, in capota, in portbagaj, in jante, sau capace de plastic, acolo unde poate fi vazut cel mai usor pe DACIA Logan 3, iar totul pentru ca noua identitate vizuala a companiei sa fie vizibila mai usor pentru toata lumea.

DACIA Logan 3 nu va fi singurul model din serie care va avea implementata aceasta modificare, iar asta pentru ca in toate modelele vandute acum, sau in Jogger, va fi deasemenea disponibila.

Cei de la DACIA vor sa integreze totul in masinile vandute inainte ca Bigster si genertia a 3-a a Duster sa fie lansate, deci nu vor mai astepta pana atunci pentru a face aceasta modificare, asa cum era de fapt crezut cu mai multe luni de zile in urma de catre foarte multa lume.

DACIA Logan 3 nu va avea parte decat de modificari minore in ceea ce priveste acest model nou, deci nu trebuie sa va asteptati la mare lucru pentru ca nu veti avea parte de cine stie ce. Desigur ca nu este exclus sa mai fie si alte schimbari minore pentru noul model, insa per total e vorba doar despre un mic refresh care aduce logo-ul in caroserie, sau alte elemente, si nimic mai mult important, asta ca sa nu fie crescute si costurile de productie pentru masina.

DACIA Logan 3 nu ar trebui sa fie mai scumpa in aceasta versiune revizuita, dar avand in vedere ca DACIA ne-a mai facut surprize neplacute in trecut, este bine sa ne asteptam la orice acum.