Kaufland: Ce-ti Ofera GRATUIT, si Cum Alegi ce Primesti in Magazine

Kaufland Ofera GRATUIT Cum Alegi Primesti Magazine

Kaufland le ofera romanilor din toata tara un beneficiu gratuit extrem de important pe care nimeni nu ar trebui sa il treaca acum cu vederea, iar asta in conditiile in care vorbim despre faptul ca oricare dintre clienti poate alege ce primeste gratuit.

Kaufland continua campania de oferte speciale care sunt disponibile pentru clientii din toata tara prin care ofera posibilitatea de a alege pentru ce gama de produse se ofera unul gratuit la achizitie.

Kaufland a lansat aceasta promotie cu destul de mult timp in urma pentru oricare dintre clientii din toata tara, iar daca sunteti interesati cu adevarat de ceea ce a pregatit, atunci puteti sa mergeti pe website-ul sau pentru a alege produsul pe care sa-l primiti gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la sondajul Kaufland prin care putem alege gama de produse pentru care ni se ofera gratuit unul identic la achizitie, iar daca acela este ales, ne putem bucura de oferta in magazine.

Kaufland are un mecanism foarte simplu pentru aceasta promotie, iar asta pentru ca oricare dintre romanii din tara pot sa acceseze pagina speciala in care se desfasoara promotia, si pot vota pentru gama de produse din care sa fie oferit unul gratuit.

Dupa inregistrarea voturilor, gama care are cele mai multe voturi inregistrate va avea un produs oferit gratuit la achizitie pentru romanii din toata tara care merg in magazine si cumpara respectivul produs.

Kaufland a gandit aceasta promotie intr-un mod foarte interesant care ii ajuta pe romani sa aleaga singuri ceea ce urmeaza sa primasca gratuit la achizitie, ceva ce desigur ca nu este oferit si de catre alte lanturi de hypermarket-uri din tara noastra. Promotia se desfasoara exclusiv prin intermediul website-ului lantului de hypermarket-uri, deci nu puteti sa mergeti intr-un magazin pentru a vota oricare dintre produsele pe care doriti sa le primiti gratuit.

Kaufland ne permite sa votam cate o saptamana pentru produsul pe care dorim sa il primim gratuit, iar mai apoi putem profita de promotie timp de inca o luna, asa ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la ofertele care sunt disponibile.