Netflix: Hotararea MAJORA, cu ce si-a UIMIT Abonatii Acum

Netflix Hotararea MAJORA UIMIT Abonatii Acum

Netflix surprinde pe toata lumea cu o hotarare pe care a luat-o, si care aduce beneficii pentru milioane de abonati din intreaga lume, iar asta pentru ca marea platforma de streaming video la cerere va face o continuare pentru filmul Red Notice.

Netflix a confirmat in 2021 ca filmul Red Notice a fost cel mai de succes lansat vreodata pentru abonatii din intreaga lume, iar acum vrea sa faca o continuare pentru a le oferi abonatilor ceea ce isi doresc mai mult.

Netflix a avut succes cu pelicula in care apar Gal Gadot, Ryan Reynolds si Dwayne Johnson, multa lume apreciind filmul, chiar daca nu toata lumea a fost impresionata de actiunea din el, dar cifrele spun tot, iar platforma e pregatita sa fac asi continuari. Spun continuari pentru ca nu ar fi vorba despre doar una singura, ci despre mai multe care sunt deja in proces de pregatire la compania Netflix, chiar daca deocamdata nu e clar cand vor fi facute toate.

Netflix ar vrea sa inceapa filmarile pentru prima continuare a Red Notice undeva in cursul anului 2023, deci nu vorbim despre una care sa fie macar produsa anul acesta, si lansata anul viitor, asteptarile cele mai logice fiind ca pelicula sa apara in 2024.

Desigur ca asteptarea va fi una lunga pentru fanii Red Notice, insa aceasta amanare are la baza faptul ca actorii principali ai filmului sunt angajati in multe alte productii in cursul anului 2022.

Netflix deja lucreaza cu reprezentantii actorilor pentru a stabili date in 2023 pentru a incepe filmarile, iar pana atunci probabil ca scenariul Red Notice 2 va fi creat de catre scriitori, deci e nevoie de destul de multa asteptare, pana la urma. Pana atunci, Red Notice va stabili o serie de recorduri care vor fi foarte greu de doborat de catre Red Notice 2, sau chiar de catre Don’t Look Up, care a avut deasemenea parte de un succes extrem de mare.

Netflix mai are intre timp si alte productii importante la care lucreaza pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce altceva va mai fi anuntat, iar asta deoarece abonatii asteapta in mod constant noutati de la platforma.