WhatsApp: Decizia OFICIALA a Importantei Schimbari din iPhone, Android

WhatsApp Decizia OFICIALA Importantei Schimbari iPhone Android

WhatsApp a pus in aplicare o decizie foarte importanta pe care multi dintre utilizatorii iPhone si Android o asteptau de ceva vreme pentru aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca a fost in sfarsit luata decizia de a fi reimplementat sistemul de ajutor.

WhatsApp a avut de ceva vreme eliminata o functionalitate speciala care ne permitea sa cerem ajutor de la companie in cazul in care intampinam diverse probleme in folosirea platformei pe care o ofera pentru noi.

WhatsApp nu a oferit prea multe detalii cu privire la decizia pe care a luat-o pentru a elimina acea functionalitate din cadrul aplicatiei, ci doar a aplicat-o in mod direct, dar iata ca acum a schimbat decizia pentru ca noi sa o avem iar disponibila. Functia speciala pe care WhatsApp ne-o ofera este disponibila in meniul de setari, iar direct de acolo putem sa raportam orice fel de probleme catre companie pentru a fi rezolvate, daca este cazul.

WhatsApp ne ofera deasemenea posibilitatea de a cere ajutor in cazul in care ne-a fost furat contul, sau acesta a fost blocat in cadrul retelei de mesagerie, totul direct din telefoane, fara a mai accesa vreun meniu separat pentru a face acest lucru.

WhatsApp Decizia OFICIALA Importantei Schimbari iPhone Android sectiune ajutor

Cam orice aplicatie de mesagerie, sau socializare, are in cadrul sau o sectiune speciala prin care putem cere ajutor in legatura cu problemele pe care le avem in ceea ce priveste utilizarea sa obisnuita.

WhatsApp a surprins cand a eliminat aceasta functionalitate, insa iata ca a decis intr-un final ca ea poate fi totusi utila, iar deocamdata a reimplementat-o in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, deocamdata doar ca un test. Desigur ca acest test va fi extins la un moment dat catre versiunea oficiala a aplicatiei de mesagerie, insa trebuie sa avem rabdare pana cand se va intampla acest lucru pentru ca functionalitatea finala sa fie cea pe care o dorim.

WhatsApp incearca sa ajute cat mai multi oameni cu functiile de acest gen, ceea ce pana la urma este o veste extrem de buna, insa nu trebuie sa va asteptati intotdeauna sa primiti ajutor daca alegeti sa va folositi de aceasta functionalitate a aplicatiei.