LIDL Romania: Anuntul SPECIAL, ce Schimbari Face in TOATE Magazinele

LIDL Romania Anuntul SPECIAL Schimbari Face TOATE Magazinele

LIDL Romania bucura clientii din toata tara cu noi vesti grozave astazi, iar asta pentru ca a decis din nou sa ne surprinda cu schimbari foarte bune in magazinele sale, iar multumita lor vom putea sa ne bucuram de noi produse la preturi excelente.

LIDL Romania a decis ca de saptamana viitoare sa readuca in toate magazinele sale din tara produsele celor de la Camara Noastra, astfel incat romanii sa aiba parte de produse traditionale si de Ziua Unirii Principatelor.

LIDL Romania a creat brand-ul Camara Noastra special pentru a le aduce romanilor posibilitatea de a se bucura de o varietate de produse traditionale romanesti la preturi foarte bune in multe perioade din an, nu doar de sarbatori. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, produsele Camara Noastra pe care LIDL Romania le vinde in magazinele din toata tara ne ajuta sa descoperim bucataria romaneasca din diverse colturi ale tarii.

LIDL Romania a vandut intotdeauna aceste produse la preturi speciale, fara reduceri aplicate pentru cei interesati, deci e bine sa stiti acest lucru de la bun inceput, si sa nu va asteptati la altceva de la oferta care a fost anuntata.

Dupa cum puteti vedea si din catalogul accesibil prin mesajul de mai jos, exista o varietate destul de mare de produse, dar toate au doar preturi speciale, si nimic mai mult, in magazine.

LIDL Romania va avea produsele acestea disponibile pentru clientii din toata Romania incepand cu data de 24 ianuarie, deci de Ziua Unirii Principatelor veti putea avea pe masa si produse de acest gen. Magazinele lantului de supermarket-uri nu vor fi inchise in aceasta zi, spre deosebire de multe altele in care nu vom putea merge, asa ca e bine sa stiti ca va veti putea face cumparaturile de acolo, daca vreti.

LIDL Romania are mai multe informatii despre aceasta oferta disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge pentru a descoperi surprizele care vor fi disponibile pentru noi toti incepand de luni.