WhatsApp: Ce Surpriza ASCUNSA a fost Dezvaluita pentru Utilizatori

WhatsApp Surpriza ASCUNSA Dezvaluita Utilizatori

WhatsApp vrea sa ii tina fericiti pe utilizatorii sai din intreaga lume in orice moment, asa ca este in continuare foarte implicata in implementarea de modificari majore pentru aplicatia pe care o ofera pentru noi toti.

WhatsApp lucreaza in momentul de fata la implementarea in versiunea desktop a aplicatiei a sistemului care ne permite sa oprim ascultarea unui mesaj vocal primit de la cineva, o functie care este integrata si in telefoane de catre companie.

WhatsApp le ofera milioanelor de oameni care folosesc platforma de pe PC-uri si posibilitatea de a utiliza aplicatiile sale pentru Mac, sau Windows, pentru a trimite, si primi, mesaje de la diverse alte persoane. Desigur ca aceasta aplicatie a celor de la WhatsApp nu are toate functiile majore pe care le regasim in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, insa ele sunt implementate incetul, cu incetul, de catre compania americana pentru noi toti.

WhatsApp a implementat, dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, acest nou sistem de control al mesajelor vocale intr-un asemenea mod incat noi sa putem asculta mesajele in totalitate fara probleme. In mod obisnuit, mesajele vocale nu pot fi ascultate fara oprire in aplicatia pentru telefoane, ceva ce desigur ca nu e tocmai apreciat de catre foarte multa lume, insa iata ca lucrurile se schimba in bine, doar ca va dura pana cand se va intampla acest lucru.

WhatsApp Surpriza ASCUNSA Dezvaluita Utilizatori desktop

WhatsApp lucreaza in secret la aceste schimbari pentru ca le implementeaza in versiunile beta ale aplicatiilor sale inainte ca totul sa ajunga in versiunile oficiale, iar desigur ca acest lucru are nevoie si de timp pentru a fi realizat.

De indata ce totul este suficient de bine pregatit pentru a fi lansat, compania americana ia decizia de a oferi in mod public si aceste tipuri de schimbari majore, mai ales ca exista multi oameni care abia asteapta sa le poata folosi in PC-uri.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari majore pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, anul 2022 urmand a fi unul extrem de plin de schimbari importante oferite pentru noi.