BANCA Transilvania: Decizia Anuntata OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Clientii

BANCA Transilvania Decizia Anuntata OFICIAL Trebuie Stie Clientii

BANCA Transilvania le transmite clientilor sai din toata Romania o decizie foarte importanta pe care o aplica la nivelul intregii tari, iar pentru ca agentiile sale sunt afectate de ea, institutia financiara ii atentioneaza pe toti clientii sai.

BANCA Transilvania le transmite tuturor romanilor faptul ca in data de 24 ianuarie a decis sa isi tina agentiile inchise pentru ca se sarbatoreste Unirea Principatelor Romane in tara noastra.

BANCA Transilvania merge pe aceeasi linie pe care si celelalte banci din tara noastra au decis sa mearga in momentul de fata, astfel ca nu veti putea merge in agentii pentru a rezolva problemele pe care le aveti. Cei de la BANCA Transilvania nu fac distinctie intre agentiile sale din centrele comerciale, si agentiile din afara lor, astfel ca in mod teoretic, oricare dintre ele ar trebui sa fie inchise in ziua de 24 ianuarie.

BANCA Transilvania nu decide chiar atat de des, sau de usor, sa isi inchida agentiile din toata tara intr-o anumita zi, astfel ca de fiecare data cand se intampla acest lucru, vorbim totusi despre o decizie foarte serioasa. Chiar daca agentiile bancii vor fi inchise in cursul zilei de 24 ianuarie, asta nu inseamna ca nu veti putea rezolva orice fel de probleme ar exista, iar asta pentru ca va puteti folosi de serviciul pentru relatii cu clientii.

BANCA Transilvania il va tine deschis in toata perioada in care agentiile vor fi inchise, asa ca veti putea suna acolo pentru a rezolva orice fel de urgente, insa nu si problemele minore pe care le-ati putea avea in acel punct.

Pentru aceste tipuri de probleme veti fi obligati sa asteptati pana in data de 25 ianuarie pentru a beneficia de ajutorul angajatilor dintr-una dintre agentiile in care puteti intra fara probleme pentru a cere ajutor.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii importante in legatura cu ceea ce se intampla in data de 24 ianuarie, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi orice fel de informatii relevante despre aceasta decizie.