Carrefour: Vestea Grozava, ce Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Carrefour Vestea Grozava Ofera GRATUIT Clientilor Romania

Carrefour sarbatoreste Mica Unire cu stil, asa ca a decis sa le ofere gratuit romanilor din toata tara ceva ce pe unii i-a surprins in totalitate, iar asta pentru ca ofera sume serioase de bani pentru romanii din toata tara in aceasta perioada.

Carrefour a dat astazi startul unei promotii speciale pentru clientii din toata tara, iar in cadrul sau ofera gratuit premii in valoare totala de 12.000 de euro, iar multi romani le vor putea castiga.

Carrefour a decis sa le ofere romanilor care folosesc aplicatia sa, si fac cumparaturi prin ofertele Act for Good, posibilitatea de a castiga unul dintre cele 12 vouchere de cumparaturi in valoare de 1000 de euro fiecare. Carrefour ofera aceste vouchere pentru utilizare prin intermediul aplicatiei sale care poate fi instalata pe iPhone si Android, iar banii pot fi utilizat pentru orice fel de cumparaturi din magazinele sale.

Carrefour le cere clientilor din Romania sa mearga in magazinele sale si sa cumpere produse in valoare de minim 50 de LEI, apoi sa scaneze codul Act for Good din cadrul aplicatiei sale, iar asa oamenii vor fi inscrisi in promotie. Fiecare sesiune de cumparaturi de minim 50 de LEI aduce sanse in plus de castig pentru romanii care sunt dornici sa profite de tot, asa ca nu trebuie decat sa mergeti si sa cumparati produsele preferate.

Carrefour are o varietate de oferte speciale in cadrul magazinelro sale in campania Act for Good, astfel ca aveti de unde sa alegeti orice doriti sa cumparati la preturi foarte bune, si de minim 50 de LEI in momentul de fata.

Nu exista limita in ceea ce priveste numarul de sanse pe care le puteti aduna in baza cumparaturilor pe care le faceti folosind aplicatia lantului de hypermarket-uri, asa ca n-ar trebui sa arati sansa.

Carrefour desfasoara aceasta campanie speciala pana in a doua jumatate a lunii februarie, asa ca exista suficient timp la dispozitie pentru a nu rata orice fel de promotie buna, dar si banii care sunt oferiti sub forma de voucher.