DIGI RDS & RDS: Hotararea cu o SURPRIZA pentru Clientii din Romania

DIGI RDS & RDS Hotararea SURPRIZA Clientii Romania

DIGI RDS & RDS le face o surpriza clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca a luat o hotarare despre care nimeni nu pare sa fi stiut in avans, dar care aduce pentru oameni un beneficiu destul de interesant, in final.

DIGI RDS & RDS a hotarat ca pentru clientii care ii platesc pentru servicii de televiziune sa ofere posibilitatea de a activa o extraoptiune speciala numita Balcan Music TV, ea fiind disponibila de la finalul anului 2021.

DIGI RDS & RDS a inclus acest post de televiziune in luna noiembrie a anului trecut printre extraoptiunile care pot fi activate de catre clientii care platesc pentru serviciile sale de televiziune. Oricine este dornic sa vada ceea ce este transmis prin Balcan Music TV trebuie sa plateasca 1.3 LEI lunar pentru a avea acces la continut, deci postul de televiziune nu este transmis gratuit de catre DIGI RDS & RDS pentru noi.

DIGI RDS & RDS a transmis Balcan Music TV in mod gratuit in prima parte a disponibilitatii acestui canal de televiziune, iar apoi el a trecut la sistemul pay-per-view, deci nu poate fi accesat decat contra sumei de 1.3 LEI lunar. Balcan Music TV este un post de televiziune care, dupa cum ii spune si numele, transmite muzica balcanica, manele si nu numai, astfel ca ar trebui sa gasiti ceva interesant acolo.

DIGI RDS & RDS Hotararea SURPRIZA Clientii Romania balcan music tv

DIGI RDS & RDS nu are multe posturi de televiziune pentru care cere o taxa lunara pentru vizualizare, doat HBO si Film Now fiind pana in noiembrie 2021 disponibile contra unei sume lunare, dupa care a fost inclus si Balcan Music TV.

Desigur ca pretul este suficient de mic pentru a nu conta chiar atat de mult la factura lunara a clientilor care au abonamente de televiziune, insa desigur ca nu se stie cati romani sunt intr-adevar dornici sa asculte muzica transmisa de catre acest post de televiziune.

DIGI RDS & RDS mai are si alte extraoptiuni pe care clientii serviciilor de televiziune le pot activa, iar desigur ca printre acestea se numara si cele pentru posturile de televiziune ale HBO, probabil cele cu cele mai multe activari.