CEC Bank: Hotararea de ULTIMA ORA Anuntata Clientilor din Romania!

CEC Bank Hotararea ULTIMA ORA Anuntata Clientilor Romania

CEC Bank transmite un foarte important anunt pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a luat o decizie despre care ei trebuie sa stie acum, fiind direct afectati de ceea ce se intampla in cadrul agentiilor sale.

CEC Bank a luat o decizie pe care o vedem aplicata inclusiv de catre alte banci din Romania, iar asta pentru ca pe 24 ianuarie, cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, unitatile vor fi inchise in toata tara.

CEC Bank intra astfel in randul companiilor care au anuntat ca in data de 24 ianuarie nu vor avea program cu publicul, o masura care este aplicata annual de catre diverse companii din Romania pentru angajatii din toata tara. Oferind aceasta zi libera pentru angajatii proprii, CEC Bank ii lasa pe clientii din Romania cu posibilitatea de a cere ajutor pentru rezolvarea propriilor probleme doar folosint serviciile sale de relatii cu clientii.

CEC Bank va avea disponibil numarul de telefon special pe care oricine il poate apela in orice moment pentru a rezolva probleme urgente, astfel ca in cazul in care va aflati in aceasta situatie, este bine sa stiti ca puteti apela la ajutor. Dincolo de posibilitatea de a apela serviciul de relatii cu clientii pentru urgente, va trebui sa asteptati pana pe 25 ianuarie pentru a rezolva alte probleme minore in agentiile din toata tara.

CEC Bank va redeschide toate agentiile cu program normal incepand cu data de 25 ianuarie, insa nu mentioneaza daca agentiile din centrele comerciale vor ramane deschise in data de 24 ianuarie, daca are vreuna.

Daca e este aceasta situatie, iar vreun centru comercial va fi deschis pe 24 ianuarie, lucru foarte posibil, atunci e bine sa stiti ca exista sansa sa puteti merge acolo pentru a rezolva problemele avute, sau pentru a contracta noi servicii.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata, asa ca puteti intra acolo pentru a afla orice v-ar putea interesa in legatura cu vacanta pentru ziua de 24 ianuarie.