WhatsApp: Decizia Oficiala, ce Schimbare SECRETA face in iOS si Android

WhatsApp Decizia Oficiala Schimbare SECRETA iOS Android

WhatsApp va lansa pentru telefoanele iPhone si Android o noua schimbare extrem de importanta la care lucreaza de foarte multa vreme deja, si care este ceruta de catre foarte multa lume, de foarte multa vreme.

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a importa arhiva de conversatii din Android in iPhone intr-o actualizare viitoare, iar acum vedem cum arata interfata pentru acest proces in cadrul aplicatiei pentru iOS.

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a transfera arhiva de conversatii din Android in iOS folosind o aplicatie speciala numita Move to iOS, aceasta fiind singura care ofera facilitatea de a transfera datele intre cele doua sisteme de operare. Fara aceasta aplicatie nu vom avea posibilitatea de a transfera din WhatsApp ceva intre cele doua sisteme de operare, deci este extrem de important sa fiti constienti ca aveti nevoie de ea.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o functionalitate de acest gen pentru ca pana acum oamenii n-au avut o metoda simpla prin care sa faca acest proces in propriile modele de telefoane mobile. Desigur ca este foarte complicat sa ofei asa ceva pentru dispozitivele mobile, insa compania americana incearca din rasputeri sa gaseasca pentru utilizatorii sai cele mai bune solutii posibile.

WhatsApp Decizia Oficiala Schimbare SECRETA iOS Android migrare

WhatsApp a evitat timp de atatia ani de zile sa ofere o solutie pentru transferul rapid al arhivei de conversatii intre iOS si Android fara sa ofere chiar atat de multe explicatii, insa iata ca acum isi regandeste politica.

Desigur ca va fi nevoie de multa rabdare si asteptare pentru ca tot procesul pe care compania il desfasoara sa se termine cu o lansare oficiala a acesuti sistem,

WhatsApp nu se limiteaza doar la atat cand vine vorba despre modificarile majore pe care le pregateste pentru noi, ci are deasemenea alte schimbari importante in lucru, dar ramane de vazut cand anume vor fi lansate.