Kaufland: Vestea GROZAVA pentru Clienti, ce NU Stiau Multi Romani

Kaufland Vestea GROZAVA Clienti NU Stiau Multi Romani

Kaufland ii instiinteaza pe milioanele de clienti romani din toata tara in legatura cu ceva despre care foarte multi dintre ei nu au stiu pana in momentul de fata, iar asta in conditiile in care foarte multa lume vrea sa tina evidenta cumparaturilor.

Kaufland ofera si un sistem care ne ajuta sa facem totul intr-un mod cat se poate de simplu, mai exact folosirea aplicatiei sale pentru a inregistra fiecare sesiune de cumparaturi pe care o facem.

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a isi inregistra cumparaturile in aplicatia sa pentru iPhone si Android folosind un Kaufland Card, acele carduri de fidelitate care pot fi emise pentru orice client in magazinele sale. Aplicatia Kaufland exista de foarte multa vreme pentru clientii romani din toata tara, astfel ca unii dintre ei stiau despre acest beneficiu oferit impreuna cu Kaufland Card, insa multi nu stiu nimic.

Kaufland a creat aplicatia din nevoia de a le oferi clientilor mai multe motive sa ajunga in magazinele sale si sa cumpere produsele pe care le vinde, iar impreuna cu ea a venit si Kaufland Card, care aduce diverse oferte speciale. Fie ca profitati de acele oferte, sau nu, puteti sa va inregistrati toate cumparaturile din magazinele din toata tara in aplicatia companiei, o sectiune speciala listandu-le pentru noi oricand vrem.

Kaufland ne cere sa scanam la casele de marcat Kaufland card-ul pe care il avem, chiar daca nu profitam de vreo promotie, iar asta pentru ca doar asa sunt inregistrate in aplicatie si cumparaturile pe care le facem din magazine.

In baza acestie inregistrari putem sa ne uitam in viitor la cati bani am cheltuit in magazinele din tara, insa si pentru ce anume, astfel ca avem o evidenta foarte clara a ceea ce am facut.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aplicatia sa, dar si la cardul de fidelitate, astfel ca puteti intra acolo pentru a afla tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu aceste promotii speciale care sunt disponibile chiar acum.