Android: Anuntul IMPORTANT al Google pentru Toate Telefoanele

Android Anuntul IMPORTANT Google Toate Telefoanele

Android are o serie de noi schimbari extrem de importante facute de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar aici vorbim despre miliarde de telefoane si tablete care sunt vizate de catre aceste noutati majore care sunt oferite.

Google a actualizat sistemul Play Services pentru sistemul de operare Android, adica acelas care faciliteaza instalarea aplicatiilor, indiferent de sursa de la care provin, sau daca o facem manul dupa descarcarea de pe internet.

Android are rezolvata o problema critica legata de conectivitatea sistemelor de siguranta si urgenta, aceasta problema afectand atat telefoanele, cat si tabletele, sau chiar sistemul de operare Wear OS creat de Google pentru smartwatch-uri. Separat de asta, Google a implementat o functie numita play-as-you-download care permite utilizarea jocurilor in timp ce sunt descarcate, optimizari pentru descarcarea si instalarea de jocuri, si imbunatatirea Play Protect.

Google s-a gandit ca ar trebui sa implementeze in Play Services pentru Android inclusiv optimizari, rezolvari de probleme minore, sau imbunatatiri pentru securitatea si siguranta genera a acestui sistem foarte important pentru utilizatori. Mai mult decat atat, acum putem adauga in mod manual datele de logare in aplicatii si website-uri direct in Google Password Manager, cei de la Google oferind intr-un final si aceasta functionalitate in Android.

“Remedieri de erori pentru conectivitatea dispozitivelor, siguranță și urgență, managementul sistemului și diagnosticarea și serviciile media. Îmbunătățiți experiența de asistență pentru Contul Google pe Android, oferind utilizatorilor conținut mai relevant în funcție de punctul de intrare. Funcția Play-as-you-download pentru a permite jucătorilor să înceapă să joace jocuri pe mobil în timp ce descărcarea aplicației continuă să reducă timpii de așteptare.”

Android are deasemenea schimbari pentru cei care vor sa adauge carduri in wallet-uri, are imbunatatiri pentru sistemele de interconectare cu diverse dispozitive prin Bluetooth, dar si pentru administrarea timezone-urilor din dispozitive.

In final, exista de la Google imbunatatiri pentru conectivitatea generala a terminalelor mobile, monitorizarea traficului de internet, insa si imbunatatiri ale stabilitatii generale si securitatii.

Android are cea mai recenta versiune a Google Play Services distribuita de catre Google chiar in acest moment, iar actualizarea pante fi instalata de catre oricine pentru ca nu depinde de vreo actualizare oferita de catre producatorii terminalelor mobile.