Orange: 3 Beneficii Importante pentru MILIOANE dintre Clienti

Orange 3 Beneficii Importante MILIOANE Clienti

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru milioane de clienti din toata tara ofera 3 beneficii foarte importante care n-ar trebui trecute usor cu vederea.

Orange explica pe website-ul sau despre 3 beneficii care le sunt oferite clientilor care platesc pentru abonamente, sau isi reincarca cartelele de telefonie mobila, totul fiind gandit pentru a le oferi oamenilor motive pentru a folosi in continuare serviciile pe care le ofer, cu detalii in aceasta pagina.

Orange le ofera, in primul rand, clientilor din Romania puncte Thank You pentru plata facturilor pentru abonamente si reincarcarile cartelelor prepay, iar aceste puncte pot fi folosite in diverse moduri de catre ei. In momentul in care un client plateste o factura emisa de catre Orange, el primste puncte Thank You care au o valoare echivalenta cu 20% din cea a facturii, totul fiind alocat in mod automat de catre operatorul de telecomunicatii pentru clientii care ii folosesc serviciile in momentul de fata.

Orange ofera deasemenea 20 de puncte Thank You la fiecare reincarcare de minim 6 euro facute pentru cartelele prepay, asa ca avem si aici parte de un beneficiu important de la operatorul de telecomunicatii. Aceste puncte Thank You nu au o valoare foarte mare in sine, insa cand vine vorba despre cumparaturi facute din magazinul online al companiei, valoarea lor se tripleaza, ceea ce inseamna ca putem face achizitii chiar mai ieftine decat ne asteptam.

Orange ofera toate aceste beneficii legate de numarul de telefon pe care-l folosim, fie ca el este utilizat cu o cartela, sau cu un abonament, deci nu conteaza exact cum il folosim, important e sa il avem.

Este cunoscut faptul ca operatorul de telecomunicatii incearca sa le ofere clientilor sai cat mai multe motive sa ii ramana clienti chiar daca punctele Thank You nu au o valoare foarte mare, ele putand fi totusi surprinzator de utile pentru multi romani.

Orange are mai multe detalii pe website-ul sau despre punctele Thank You, cum sunt oferite, si la ce pot fi folosite, asa ca daca sunteti interesati, puteti afla toate detaliile de acolo.